4 personer
Dag 1:
1 spsk. olivenolie
4 fileter kyllingebryst
salt og frisk kværnet peber
4 skiver parmaskinke
8 blade frisk salvie eller basilikum
Dag 2:
1 spsk. kokosolie
1 spsk. revet ingefær
1 lille rød chili, fint hakket
4 dl grøntsags bouillon
1 ds. kokosmælk
2 gulerødder i tynde strimler
1 bdt. forårsløg i skiver på skrå
200 g kogte æg nudler
300 g kylling fra dag 1, i mindre stykker
Pynt: frisk koriander
Dag 1:
Kom olivenolie på en pande. Brun kyllingebryst på begge sider. Krydr med salt og peber.
Kom 2 blade salvie på hvert kyllingbryst og pak et stykke parmaskinke omkring hver kyllingbryst.
Steg videre i panden i ca. 3 min på hver side. Tag de stegte kyllingebryst stykker af panden.
Dag 2:
Varm en gryde op med kokosolie og sauter frisk ingefær og chili i 2 min. Kom grøntsagsbouillon og kokosmælk i gryden og lad det koge i 10 min. Kom gulerødder, forårsløg, nudler og stykker af kold kylling i suppen.
Anret i skåle med frisk koriander på toppen.
Energi pr. person: 2158 Kj/ 514 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,8 g.
Kulhydrat: