Thai nudelsuppe med kylling

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Dag 1:

1 spsk. olivenolie

4 fileter kyllingebryst

salt og frisk kværnet peber

4 skiver parmaskinke

8 blade frisk salvie eller basilikum

 

Dag 2:

1 spsk. kokosolie

1 spsk. revet ingefær

1 lille rød chili, fint hakket

4 dl grøntsags bouillon

1 ds. kokosmælk

2 gulerødder i tynde strimler

1 bdt. forårsløg i skiver på skrå

200 g kogte æg nudler

300 g kylling fra dag 1, i mindre stykker

 

Pynt: frisk koriander

Sådan gør du

Dag 1:

Kom olivenolie på en pande. Brun kyllingebryst på begge sider. Krydr med salt og peber.

Kom 2 blade salvie på hvert kyllingbryst og pak et stykke parmaskinke omkring hver kyllingbryst.

Steg videre i panden i ca. 3 min på hver side. Tag de stegte kyllingebryst stykker af panden.

 

Dag 2:

Varm en gryde op med kokosolie og sauter frisk ingefær og chili i 2 min. Kom grøntsagsbouillon og kokosmælk i gryden og lad det koge i 10 min. Kom gulerødder, forårsløg, nudler og stykker af kold kylling i suppen.

Anret i skåle med frisk koriander på toppen.

 

 

 

Energi pr. person:  2158 Kj/  514 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,8 g.
Kulhydrat: