HjemOpskrifterThai nudelsuppe med kylling

Thai nudelsuppe med kylling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
dag 1:
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 kyllingefileter
  • salt & friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 8 blade frisk basilikum
dag 2:
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 1 finthakket rød chilipeber
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 gulerødder i tynde strimler
  • 1 bundt forårsløg i skrå skiver
  • 200 g kogte ægnudler

Sådan gør du

  • 1.
    Dag 1: Kom olivenolie på en pande.

  • 2.
    Brun kyllingebryst på begge sider.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Kom 2 blade salvie på hvert kyllingbryst og pak et stykke parmaskinke omkring hver kyllingbryst.

  • 5.
    Steg videre i panden i ca. 3 min på hver side.

  • 6.
    Tag de stegte kyllingebryst stykker af panden.

  • 7.
    Dag 2: Varm en gryde op med kokosolie og sauter frisk ingefær og chili i 2 min.

  • 8.
    Kom grøntsagsbouillon og kokosmælk i gryden og lad det koge i 10 min.

  • 9.
    Kom gulerødder, forårsløg, nudler og stykker af kold kylling i suppen.

  • 10.
    Anret i skåle med frisk koriander på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10607 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 28.3 %9.0 g
Kulhydrat: 27 %8.6 g
Fedt: 44.7 %6.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;