Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Thai nudelsuppe med kylling
Thai nudelsuppe med kylling
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
dag 1:
1 spsk olivenolie
4 kyllingefileter
salt & friskkværnet peber
4 skiver parmaskinke
8 blade frisk basilikum
dag 2:
1 spsk kokosolie
1 spsk revet frisk ingefær
1 finthakket rød chilipeber
4 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 gulerødder i tynde strimler
1 bundt forårsløg i skrå skiver
200 g kogte ægnudler
Sådan gør du
1.
Dag 1: Kom olivenolie på en pande.
2.
Brun kyllingebryst på begge sider.
3.
Krydr med salt og peber.
4.
Kom 2 blade salvie på hvert kyllingbryst og pak et stykke parmaskinke omkring hver kyllingbryst.
5.
Steg videre i panden i ca. 3 min på hver side.
6.
Tag de stegte kyllingebryst stykker af panden.
7.
Dag 2: Varm en gryde op med kokosolie og sauter frisk ingefær og chili i 2 min.
8.
Kom grøntsagsbouillon og kokosmælk i gryden og lad det koge i 10 min.
9.
Kom gulerødder, forårsløg, nudler og stykker af kold kylling i suppen.
10.
Anret i skåle med frisk koriander på toppen.
Mellemøsten
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10607 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
28.3 %
9.0 g
Kulhydrat:
27 %
8.6 g
Fedt:
44.7 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;