4 personer
230 g Disko Bay Kutter-rejer
1 fed hvidløg
25 g ingefær
1 løg
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 spsk. vindruekerneolie
2 spsk. rød thai karrypaste (eller karrypulver)
150 g basmatiris
1 l hønse- eller grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
3 spsk. fishsauce
250 g mango i tern
Saft af ½ lime
Salt
Frisk koriander, lime og chili til servering
Hæld lagen fra rejerne. Hak hvidløg og ingefær fint. Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm olien i en gryde, og steg løg og peberfrugter et par minutter. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut. Kom karrypaste i, og tilsæt så ris, bouillon, kokosmælk og fishsauce. Lad retten simre i 12-15 min. Tilsæt mango og limesaft, og smag til med salt. Varm det igennem i 5 min. Sluk for varmen, og kom til sidst rejerne i, og pynt med koriander.
Energi pr. pers: 2091KJ/500Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,6 g.
Kulhydrat: 7,7 g.
Fedt: 3,9 g.