Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Thai karrysuppe med rejer og mango
Thai karrysuppe med rejer og mango
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
230 g Disko Bay Kutter- rejer
1 fed hvidløg
25 g frisk ingefær
1 løg
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk rød karrypasta (eller karrypulver)
150 g basmatiris
1 liter grønsagsboullion
1 dåse kokosmælk
3 spsk fiskesauce
250 g mangofrugter i tern
Saften fra 0.5 limefrugt
salt
frisk koriander til servering
limefrugt til servering
frisk chili til servering
Sådan gør du
1.
Hæld lagen fra rejerne.
2.
Hak hvidløg og ingefær fint.
3.
Skær løg og peberfrugt i små tern.
4.
Varm olien i en gryde, og steg løg og peberfrugter et par minutter.
5.
Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut.
6.
Kom karrypaste i, og tilsæt så ris, bouillon, kokosmælk og fishsauce.
7.
Lad retten simre i 12-15 min.
8.
Tilsæt mango og limesaft, og smag til med salt.
9.
Varm det igennem i 5 min.
10.
Sluk for varmen, og kom til sidst rejerne i, og pynt med koriander.
Mellemøsten
Suppe
SPISETID opskrift
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8159 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
289 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
16.3 %
2.8 g
Kulhydrat:
40.4 %
6.9 g
Fedt:
43.3 %
3.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;