4 personer
400 g rødt spidskål i strimler
200 g hvidkål i strimler
25 g hele tørrede sesamfrø
2 æbler i både
Dressing:
0,5 dl limesaft
2 spsk. honning
1 spsk. Santa Maria fish Sauce
5 g finthakket chili
20 g friskrevet ingefær
2 spsk. sesamolie
600 g grisekam, tilberedt i skiver
Snit spidskål og hvidkål fint. Kom det i en skål. Rist sesamfrø til de er gyldne på en pande.
Bland alle ingredienser sammen til thaidressingen. Kom dressingen i kålen og bland det sammen, så kålen bliver marineret, og trækker smag af dressingen. Vend æblebåde og ristede sesamfrø i. Anret kålsalat og flæskesteg på tallerkener og pynt med frisk koriander.
Energi pr. person: 2703 Kj/ 643 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 6,7 g.
Fedt: 10,3 g.