HjemOpskrifterThai-inspireret spidskålssalat med grisekam

Thai-inspireret spidskålssalat med grisekam

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g lilla spidskål i strimler
  • 200 g hvidkål i strimler
  • 25 g hele tørrede sesamfrø
  • 2 æbler i både
    dressing:
    • 0.5 dl friskpresset limesaft
    • 2 spsk honning
    • 1 spsk fiskesauce
    • 5 g finthakket friske chilier
    • 20 g revet frisk ingefær
    • 2 spsk sesamolie
    • 600 g svinekamme, tilberedt i skiver

    Sådan gør du

    • 1.
      Snit spidskål og hvidkål fint.

    • 2.
      Kom det i en skål.

    • 3.
      Rist sesamfrø til de er gyldne på en pande.

    • 4.
      Bland alle ingredienser sammen til thaidressingen.

    • 5.
      Kom dressingen i kålen og bland det sammen, så kålen bliver marineret, og trækker smag af dressingen.

    • 6.
      Vend æblebåde og ristede sesamfrø i.

    • 7.
      Anret kålsalat og flæskesteg på tallerkener og pynt med frisk koriander.

    • 8.
      Energi pr. person: 2703 Kj/ 643 kcal.

    • 9.
      Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,1 g.

    • 10.
      Kulhydrat: 6,7 g.

    • 11.
      Fedt: 10,3 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    9294 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    568 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.4 g
    Protein: 24.5 %8.2 g
    Kulhydrat: 16.8 %5.6 g
    Fedt: 58.7 %9.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;