HjemOpskrifterThai-inspireret spidskålssalat med grisekam

Thai-inspireret spidskålssalat med grisekam

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g lilla spidskål i strimler
  • 200 g hvidkål i strimler
  • 25 g hele tørrede sesamfrø
  • 2 æbler i både
dressing:
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk thai fiskesauce
  • 5 g finthakket chiller
  • 20 g revet frisk ingefær
  • 2 spsk sesamolie
  • 600 g svinekam, tilberedt i skiver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit spidskål og hvidkål fint.

  • 2.
    Kom det i en skål.

  • 3.
    Rist sesamfrø til de er gyldne på en pande.

  • 4.
    Bland alle ingredienser sammen til thaidressingen.

  • 5.
    Kom dressingen i kålen og bland det sammen, så kålen bliver marineret, og trækker smag af dressingen.

  • 6.
    Vend æblebåde og ristede sesamfrø i.

  • 7.
    Anret kålsalat og flæskesteg på tallerkener og pynt med frisk koriander.

  • 8.
    Energi pr. person: 2703 Kj/ 643 kcal.

  • 9.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,1 g.

  • 10.
    Kulhydrat: 6,7 g.

  • 11.
    Fedt: 10,3 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9333 kj / 2231 kcal
Næringsindhold pr. 100g
575 kj / 137 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 24.7 %8.4 g
Kulhydrat: 14.5 %4.9 g
Fedt: 60.8 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;