Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Tex-mex steaksalat med salsa og tortillachips
Tex-mex steaksalat med salsa og tortillachips
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dressing
150 g økologisk creme fraiche 9%
3 spsk HP sauce
2 spsk tomatketchup
1 tsk paprika
salt og sort peber
Salat
2 majskolber
2 skiver entrecote
1 spsk olivenolie
2 tsk grillkrydderi eller tex-mex krydderi
salt og sort peber
4 hjertesalat
2 avocadoer
150 g cherrytomater
4 forårsløg
100 g tomatsalsa
100 g tortillachips med salt
1 dl friske korianderblade
2 spsk syltede jalapenos
1 limefrugt
SÅDAN GØR DU
1.
Rør en dressing sammen af creme fraiche, HP sauce, ketchup og paprika, og smag til med salt og peber.
2.
Gnid bøfferne med olivenolie, og drys med krydderiblanding og lidt salt og peber.
3.
Kog majskolberne i letsaltet vand i 10 min., og skær kernerne af.
4.
Hvis du i stedet bruger frosne majs, skal de bare tøs op.
5.
Riv hjertesalaten i grove stykker, og anret den på et fad eller tallerkener.
6.
Top med skivet avocado, halve cherrytomater og snittet forårsløg.
7.
Grill bøfferne ved hård varme, 2 min. pr. side.
8.
Lad dem trække i 5 min., og skær dem så i skiver.
9.
Kom kødet i salaten sammen med tortillachips, og hæld dressing og salsa over.
10.
Pynt med koriander, jalapenos og evt. et par limebåde.
Salater
Hurtig
Hovedret
Salater
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9621 kj / 2299 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kj / 93 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
18.5 %
4.2 g
Kulhydrat:
36 %
8.3 g
Fedt:
45.5 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;