Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tex-mex steaksalat med salsa og tortillachips
Tex-mex steaksalat med salsa og tortillachips
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Dressing
150 g økologisk creme fraiche 9%
3 spsk HP sauce
2 spsk tomatketchup
1 tsk paprika
salt og sort peber
Salat
2 majskolber
2 skiver entrecote
1 spsk olivenolie
2 tsk grillkrydderi eller tex-mex krydderi
salt og sort peber
4 hjertesalat
2 avocadoer
150 g cherrytomater
4 forårsløg
100 g tomatsalsa
100 g tortillachips med salt
1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
2 spsk syltede jalapenos
1 limefrugt
Sådan gør du
1.
Rør en dressing sammen af creme fraiche, HP sauce, ketchup og paprika, og smag til med salt og peber.
2.
Gnid bøfferne med olivenolie, og drys med krydderiblanding og lidt salt og peber.
3.
Kog majskolberne i letsaltet vand i 10 min., og skær kernerne af.
4.
Hvis du i stedet bruger frosne majs, skal de bare tøs op.
5.
Riv hjertesalaten i grove stykker, og anret den på et fad eller tallerkener.
6.
Top med skivet avocado, halve cherrytomater og snittet forårsløg.
7.
Grill bøfferne ved hård varme, 2 min. pr. side.
8.
Lad dem trække i 5 min., og skær dem så i skiver.
9.
Kom kødet i salaten sammen med tortillachips, og hæld dressing og salsa over.
10.
Pynt med koriander, jalapenos og evt. et par limebåde.
Salater
Hurtig
Hovedret
Salater
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22461 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
910 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.3 g
Protein:
12.8 %
6.8 g
Kulhydrat:
42.3 %
22.7 g
Fedt:
44.9 %
11.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;