4 personer
Dressing:
150 g creme fraiche 9 %
3 spsk. HP sauce
2 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
Salt og sort peber
Salat:
2 majskolber eller 200 g majskerner
2 entrecôtebøffer
1 spsk. olivenolie
2 tsk. grillkrydderi eller tex-mex krydderi
Salt og sort peber
4 hjertesalat
2 avocado
150 g cherrytomater
4 forårsløg
100 g tomatsalsa
100 g tortillachips
1 håndfuld frisk koriander
2 spsk. syltet jalapeno
1 lime
Rør en dressing sammen af creme fraiche, HP sauce, ketchup og paprika, og smag til med salt og peber. Gnid bøfferne med olivenolie, og drys med krydderiblanding og lidt salt og peber. Kog majskolberne i letsaltet vand i 10 min., og skær kernerne af. Hvis du i stedet bruger frosne majs, skal de bare tøs op. Riv hjertesalaten i grove stykker, og anret den på et fad eller tallerkener. Top med skivet avocado, halve cherrytomater og snittet forårsløg. Grill bøfferne ved hård varme, 2 min. pr. side. Lad dem trække i 5 min., og skær dem så i skiver. Kom kødet i salaten sammen med tortillachips, og hæld dressing og salsa over. Pynt med koriander, jalapenos og evt. et par limebåde.
Energi pr. person: 3092KJ/739Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,6 g.
Kulhydrat: 9,6 g.
Fedt: 9,7 g.