Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Teriyakispyd med rødbede og gulerod, yoghurtdip med sesam

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g rødbeder

500 g gulerødder

2 spsk. teriyakisauce

1 spsk. honning

1 spsk. soja

1 spsk. neutral olie

1 fed hvidløg

½ tsk. chiliflager

2 spsk. sesamfrø

150 g græsk yoghurt 2%

2 forårsløg

Salt og sort peber

Tilbehør: ris

Skræl rødbeder og gulerødder. Skær rødbederne i store tern og gulerødderne i tykke skiver. Kom dem på grillspyd. Rør teriyakisauce sammen med honning, soja, olie, knust hvidløg og chiliflager og pensl marinaden på grøntsagsspyddene. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C. Vend dem halvvejs og smør ekstra marinade på. Rist sesamfrøene i en tør pande, til de er gyldne. Rør yoghurt sammen med finthakkede forårsløg og smag til med salt og peber. Drys sesamfrø over de færdige spyd og dippen og servér med ris.

 

Energi pr. person: 953KJ/228Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,6 g.
Kulhydrat: 9 g.
Fedt: 2,3 g.

Teriyakispyd med rødbede og gulerod, yoghurtdip med sesam

Skræl rødbeder og gulerødder. Skær rødbederne i store tern og gulerødderne i tykke skiver. Kom dem på grillspyd. Rør teriyakisauce sammen med honning, soja, olie, knust hvidløg og chiliflager og pensl marinaden på grøntsagsspyddene. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C. Vend dem halvvejs og smør ekstra marinade på. Rist sesamfrøene i en tør pande, til de er gyldne. Rør yoghurt sammen med finthakkede forårsløg og smag til med salt og peber. Drys sesamfrø over de færdige spyd og dippen og servér med ris.

 

Energi pr. person: 953KJ/228Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,6 g.
Kulhydrat: 9 g.
Fedt: 2,3 g.