HjemOpskrifterTarteletter med kylling

Tarteletter med kylling

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 hel frisk kylling
  • 2 laurbærblade
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 75 g smør
  • 75 g hvedemel
  • 1 bundt grøn asparges
  • 1 porre
  • brøndkarse til pynt
  • fint salt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder, salt og peber.

  • 2.
    Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen.

  • 3.
    Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.

  • 4.
    Smelt smørret i en gryde ved middel varme.

  • 5.
    Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.

  • 6.
    Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.

  • 7.
    Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse - perfekt til påskebordet.

  • 8.
    Tip: Kan også anvendes som forret til ca .10 pers.

  • 9.
    Eller hvis i ikke er så mange, gem da halvdelen af kyllingekødet til en tærte el. kyllingesalat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12587 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
628 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 31.4 %11.6 g
Kulhydrat: 11.1 %4.1 g
Fedt: 57.5 %9.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;