Tarteletter med kylling

fork and spoon
Forret
clock
60-90 min
tarteletter-kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



1 hel frisk kylling

2 laurbærblade

2 gulerødder

1 løg

2 pk. tarteletter



75 g smør

75 g mel

7 dl suppe fra kyllingen

salt og peber

1 bdt grønne asparges

1 porre



brøndkarse til pynt

Sådan gør du

Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder, salt og peber. Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen. Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.

Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber. Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.

Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse - perfekt til påskebordet.

Tip: Kan også anvendes som forret til ca .10 pers. Eller hvis i ikke er så mange, gem da halvdelen af kyllingekødet til en tærte el. kyllingesalat.

Udviklet af Himmerland kylling