Kom kyllingebrysterne i en gryde, dæk med vand, kom laurbærblade og peberkorn ved.
2.
Kog i ca. 30-40 min. ved svag varme.
3.
Sigt suppen fra og gem den.
4.
Kom 50 g. smør i en gryde, lad det bruse op.
5.
Kom melet ved og rør det rundt, så melet bliver bagt af.
6.
Kom lidt af hønsefonden i gryden og rør rundt, det kan være lidt sejt til at starte med, men røres ud ved at tilsætte saucen mere hønsefond, pisk til ensartet konsistens.
7.
Når saucen er rørt blankt, tilsæt fløden og rør jævnligt så det ikke sætter sig i bunden.
8.
Dræn hvide aspargessnitter - men gem væsken, hvis der er brug for mere til saucen.
9.
Smag til med hvide aspargesstykker, grønne snittede asparges, appelsinskal, kværnet peber og salt.
10.
Varm tarteletter efter anvisningen på pakken og anret tarteletter med fyldet, pynt med krydderurter og servér.