4 personer
2 spsk. tandoori-krydderi eller garam masala
1 spsk. neutral olie, f.eks. vindruekerne
1 tsk. koncentreret tomatpuré.
Salt og sort peber
4 stykker torskefilet eller anden fast hvid fisk
1 agurk
250 g græsk yoghurt 10 %
1 citron
2 spsk. smør
1 fed hvidløg
1 pakke naan naturel
1 håndfuld koriander
Rør tandoori-krydderi sammen med olie og tomatpuré. Krydr med lidt salt og peber. Gnid fisken ind i blandingen, og grill den 2 min. pr. side. Gerne med citronsaft eller citronskive under grillnet. Til mager fisk som torsk kan man med fordel bruge et grillnet. Brug en skræller til at skrælle lange strimler af agurken, og læg dem til side. Du skal kun lave skræller af cirka halvdelen af agurken. Skær resten af agurken i små tern, og rør dem sammen med yoghurt og 2 spsk. citronsaft. Krydr med lidt salt og peber, og kom de lange strimler af agurk over. Skær resten af citronen i både til fisken. Smelt smørret. Hak hvidløget fint, og kom det i smørret. Varm naan på grillen eller i ovn, og kom det smeltede hvidløgssmør over sammen med grofthakket koriander.
Energi pr. person: 1972KJ/471Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,6 g.
Kulhydrat: 10 g.
Fedt: 5 g.