Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tandooritorsk med raita og garlic naan
Tandooritorsk med raita og garlic naan
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk tandoorikrydderi eller garam masala
1 spsk smagsneutral olie
1 tsk koncentreret tomatpuré
salt & sort peber
4 torskefileter eller anden fast hvid fisk
1 agurk
250 g yoghurt 10%
1 citron (usprøjtet)
2 spsk smør
1 fed hvidløg
4 naanbrød
1 bæger frisk koriander
Sådan gør du
1.
Rør tandoori-krydderi sammen med olie og tomatpuré.
2.
Krydr med lidt salt og peber.
3.
Gnid fisken ind i blandingen, og grill den 2 min. pr. side.
4.
Gerne med citronsaft eller citronskive under grillnet.
5.
Til mager fisk som torsk kan man med fordel bruge et grillnet.
6.
Brug en skræller til at skrælle lange strimler af agurken, og læg dem til side.
7.
Du skal kun lave skræller af cirka halvdelen af agurken.
8.
Skær resten af agurken i små tern, og rør dem sammen med yoghurt og 2 spsk. citronsaft.
9.
Krydr med lidt salt og peber, og kom de lange strimler af agurk over.
10.
Skær resten af citronen i både til fisken.
11.
Smelt smørret.
12.
Hak hvidløget fint, og kom det i smørret.
13.
Varm naan på grillen eller i ovn, og kom det smeltede hvidløgssmør over sammen med grofthakket koriander.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8825 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
685 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
8.7 %
3.5 g
Kulhydrat:
52.2 %
21.0 g
Fedt:
39.1 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;