Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tamilske forårsruller
Tamilske forårsruller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
200 g hvidkål
200 g gulerødder (ca. 3 stk)
1 porre
1 stort løg
1 spsk olivenolie
500 g hakket oksekød eller kylling
krydderiblanding:
1.5 tsk salt
2 tsk mildt chilipulver
0.5 tsk sort peber
0.25 tsk stødt spidskommen
0.25 tsk fennikelfrø
0.25 tsk stødt koriander
0.25 tsk stødt kanel
0.25 tsk stødt gurkemeje
1 dl ært
dej:
300 g hvedemel
5 dl vand
1 tsk salt
20 g smør
2 æggehvider
200 g rasp
0.5- 1 liter fritureolie
Sådan gør du
1.
Skræl og riv gulerødderne.
2.
Snit hvidkål, porre og løg fint.
3.
Bland alle krydderierne sammen.
4.
Varm olivenolien og brun løgene.
5.
Tilsæt kød og krydderiblanding.
6.
Når kødet er brunet, tilsæt da hvidkål, porre, løg og ærter.
7.
Lad det småsimre i 15 min. og lad det herefter afkøle.
8.
Bland mel, vand og salt i en skål.
9.
Steg dejen i smør på en pande, som man gør det med pandekager, men steg kun dejen på den ene side.
10.
Tag dejen af panden med den ubagte side opad, og kom kødfyldet midt på pandekagen.
11.
Fold den sammen og fortsæt fremgangsmåden til dej og fyld er opbrugt.
12.
Vend forårsrullerne i æggehvider og derefter i rasp.
13.
Varm fritureolien i en gryde, og steg rullerne til de er lysebrune.
14.
Energi pr. person: 4041KJ/965Kcal.
15.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,2 g.
16.
Kulhydrat: 17,8 g.
17.
Fedt: 7,5 g.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
46866 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1451 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
6 %
5.1 g
Kulhydrat:
14.2 %
12.1 g
Fedt:
79.8 %
31.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;