4 personer
150 g bulgur
3½ dl vand
Salt
150 g grønkål
150 g tørrede figner
1 lille rødløg
4 friske figner
1 stor håndfuld bredbladet persille
1 lille håndfuld mynte
100 g granatæblekerner
3 spsk. Æblecidereddike
6 spsk. olivenolie
Sort peber
Kog bulgur med vand og lidt salt i 15 min. ved svag varme under låg. Kom bulguren i en skål, og lad den dampe af. Hak grønkål fint. Skær tørrede figner i tern, og skær løg i strimler. Skær de friske figner i både. Hak persille og mynte groft. Vend grønkål, tørrede og friske figner, rødløg, persille, mynte og granatæblekerner i bulguren. Dryp æblecidereddike og olivenolie over,
og krydr med salt og sort peber.
Energi pr. person: 2254KJ/539Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,7 g.
Kulhydrat: 20,8 g.
Fedt: 6,6 g.