HjemOpskrifterTabouleh med grønkål, figner og granatæble

Tabouleh med grønkål, figner og granatæble

Måltidstype:
Salater
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g bulgur
  • 3.5 dl vand
  • salt
  • 150 g grønkål
  • 150 g tørrede figner
  • 1 rødløg
  • 4 friske figner
  • 1.5 dl bredbladet persille
  • 1 dl mynte
  • 100 g granatæbler
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 6 spsk olivenolie
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog bulgur med vand og lidt salt i 15 min. ved svag varme under låg.

  • 2.
    Kom bulguren i en skål, og lad den dampe af.

  • 3.
    Hak grønkål fint.

  • 4.
    Skær tørrede figner i tern, og skær løg i strimler.

  • 5.
    Skær de friske figner i både.

  • 6.
    Hak persille og mynte groft.

  • 7.
    Vend grønkål, tørrede og friske figner, rødløg, persille, mynte og granatæblekerner i bulguren.

  • 8.
    Dryp æblecidereddike og olivenolie over, og krydr med salt og sort peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7615 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.8 g
Protein: 7.3 %2.5 g
Kulhydrat: 51.7 %17.6 g
Fedt: 41 %6.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;