Tabouleh med grønkål, figner og granatæble

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Tabouleh med grønkål, figner og granatæble
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g bulgur

3½ dl vand

Salt

150 g grønkål 

150 g tørrede figner

1 lille rødløg

4 friske figner

1 stor håndfuld bredbladet persille

1 lille håndfuld mynte

100 g granatæblekerner

3 spsk. Æblecidereddike

6 spsk. olivenolie 

Sort peber
 

Sådan gør du

Kog bulgur med vand og lidt salt i 15 min. ved svag varme under låg. Kom bulguren i en skål, og lad den dampe af. Hak grønkål fint. Skær tørrede figner i tern, og skær løg i strimler. Skær de friske figner i både. Hak persille og mynte groft. Vend grønkål, tørrede og friske figner, rødløg, persille, mynte og granatæblekerner i bulguren. Dryp æblecidereddike og olivenolie over, 
og krydr med salt og sort peber.

 

Energi pr. person: 2254KJ/539Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,7 g. 
Kulhydrat: 20,8 g. 
Fedt: 6,6 g.