Syltet hokkaidogræskar med lakridspulver, stjerneanis, sort peber og timian

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 kg hokkaidogræskar

5 dl sukker

5 stk stjerneanis

1 tsk lakridspulver

10 sorte peberkorn

1 tsk salt

5 dl lagereddike

4 timianstilke svarende til 2 spsk

Sådan gør du

Skold sylteglas og skyl evt. med Atamon. Skræl eller skær skallen af hokkaidogræskarret og skær

det i mundrette skiver. Kog sukker, stjerneanis, lakridspulver, sorte peberkorn, salt og eddike op.

Kog græskar i krydderlagen ved svag varme i 20 minutter, til græskarstykkerne er møre. Kom

skyllede timiankviste og græskar i glassene og fordel krydderlagen over. Skal opbevares på køl og

kan holde i flere måneder.

 

Tip: Server syltet hokkaido til alle gryderetter eller som pynt på smørrebrød.

 

Energi pr. glas: 4890 kJ / 1164 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,5 g
Fedt: 0,25 g
Kulhydrat: 25,0 g

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER