HjemOpskrifterSyltet hokkaidogræskar med lakridspulver, stjerneanis, sort peber og timian

Syltet hokkaidogræskar med lakridspulver, stjerneanis, sort peber og timian

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 kg hokkaido græskar
  • 5 dl sukker
  • 5 stjerneanis
  • 1 tsk knust rålakrids
  • 10 sorte peberkorn
  • 1 tsk salt
  • 5 dl lagereddike
  • 4 stilke frisk timian

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skold sylteglas og skyl evt. med Atamon.

  • 2.
    Skræl eller skær skallen af hokkaidogræskarret og skær det i mundrette skiver.

  • 3.
    Kog sukker, stjerneanis, lakridspulver, sorte peberkorn, salt og eddike op.

  • 4.
    Kog græskar i krydderlagen ved svag varme i 20 minutter, til græskarstykkerne er møre.

  • 5.
    Kom skyllede timiankviste og græskar i glassene og fordel krydderlagen over.

  • 6.
    Skal opbevares på køl og kan holde i flere måneder.

  • 7.
    Tip: Server syltet hokkaido til alle gryderetter eller som pynt på smørrebrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8053 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
410 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 1.9 %0.5 g
Kulhydrat: 97.4 %23.5 g
Fedt: 0.7 %0.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;