Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Syltet hokkaidogræskar med lakridspulver, stjerneanis, sort peber og timian
Syltet hokkaidogræskar med lakridspulver, stjerneanis, sort peber og timian
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
1000 g hokkaido græskar
5 dl sukker
5 stjerneanis
1 tsk knust rålakrids
10 sorte peberkorn
1 tsk salt
5 dl lagereddike
4 stilke frisk timian
SÅDAN GØR DU
1.
Skold sylteglas og skyl evt. med Atamon.
2.
Skræl eller skær skallen af hokkaidogræskarret og skær det i mundrette skiver.
3.
Kog sukker, stjerneanis, lakridspulver, sorte peberkorn, salt og eddike op.
4.
Kog græskar i krydderlagen ved svag varme i 20 minutter, til græskarstykkerne er møre.
5.
Kom skyllede timiankviste og græskar i glassene og fordel krydderlagen over.
6.
Skal opbevares på køl og kan holde i flere måneder.
7.
Tip: Server syltet hokkaido til alle gryderetter eller som pynt på smørrebrød.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8175 kj / 1954 kcal
Næringsindhold pr. 100g
417 kj / 100 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
2 %
0.5 g
Kulhydrat:
97.2 %
23.8 g
Fedt:
0.8 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;