Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Svampeomelet

0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g blandede svampe

1 fed hvidløg

1 bundt forårsløg

2 spsk. smør

½ dl piskefløde

Salt og sort peber

6 æg  

Skær svampene i skiver, og hak hvidløget fint. Skær forårsløg i tynde skiver. Gem lidt af den øverste grønne del til at pynte omeletten med. Smelt 1 spsk. smør i en pande, og steg svampene ved høj varme til de begynder at brune. Kom hvidløg og forårsløg i, og krydr med salt og peber. Steg videre i et minut, tilsæt fløde og lad det koge ind og tykne. Tag svampene op af panden og læg til side. Tør panden af, og smelt resten af smørret i den.

Pisk æggene let sammen og krydr med lidt salt og peber. Kom dem i panden ved middel varme. Skub lidt rundt i dem i starten, og lad dem så være, mens omeletten sætter sig. Når den har sat sig, men stadig er cremet i toppen, kommes svampefyldet på den ene halvdel af æggene. Vip den anden halvdel over, og skub forsigtigt omeletten over på et fad. Drys med resten af forårsløget. 

 

Energi pr. person: 924KJ/221Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 9,1 g.

Svampeomelet

Skær svampene i skiver, og hak hvidløget fint. Skær forårsløg i tynde skiver. Gem lidt af den øverste grønne del til at pynte omeletten med. Smelt 1 spsk. smør i en pande, og steg svampene ved høj varme til de begynder at brune. Kom hvidløg og forårsløg i, og krydr med salt og peber. Steg videre i et minut, tilsæt fløde og lad det koge ind og tykne. Tag svampene op af panden og læg til side. Tør panden af, og smelt resten af smørret i den.

Pisk æggene let sammen og krydr med lidt salt og peber. Kom dem i panden ved middel varme. Skub lidt rundt i dem i starten, og lad dem så være, mens omeletten sætter sig. Når den har sat sig, men stadig er cremet i toppen, kommes svampefyldet på den ene halvdel af æggene. Vip den anden halvdel over, og skub forsigtigt omeletten over på et fad. Drys med resten af forårsløget. 

 

Energi pr. person: 924KJ/221Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 9,1 g.