HjemOpskrifterSuper sticky spareribs med coleslaw

Super sticky spareribs med coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 fed hvidløg
  • 1.2 kg ribben fra gris
  • 2 spsk revet frisk ingefær
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 dl muscovadosukker
  • 1 dl sojasauce
  • 1 dl honning
  • 1 tsk røget paprika
coleslaw
  • 2 gulerødder
  • 300 g rødkål
  • 300 g hvidkål
  • 0.5 løg
  • 0.5 rødløg
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl hvidvinseddike
  • 1 dl mayonnaise
  • 100 g yoghurt
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 0.5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Kog vand op i en stor gryde.

  • 2.
    Kom spareribsene i vandet, og lad dem koge i ca. 30 minutter.

  • 3.
    Bland knust hvidløg og revet ingefær til en fin masse.

  • 4.
    Tilsæt ketchup, muscovadosukker, soja, honning og røget paprika til en barbecue-glace.

  • 5.
    Dup de kogte spareribs med et viskestykke, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • 6.
    Pensl med glace, og grill spareribsene i ovnen i ca. 30 minutter.

  • 7.
    Pensl med glace 2-3 gange undervejs.

  • 8.
    Skræl og riv gulerødderne.

  • 9.
    Skær rødkål, hvidkål, løg og rødløg i fine strimler.

  • 10.
    Kom grøntsagerne i en skål og bland med salt og hvidvinseddike.

  • 11.
    Lad blandingen stå i 10 minutter.

  • 12.
    Pres væsken ud af grøntsagerne, og tilsæt mayonnaise, yoghurt, sukker, citronsaft, finhakket hvidløg og dijonsennep.

  • 13.
    Smag til med kværnet sort peber.

  • 14.
    Anret de møre sticky spareribs sammen med coleslaw.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22410 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
793 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 17.2 %8.0 g
Kulhydrat: 24.5 %11.4 g
Fedt: 58.3 %12.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;