Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Super sticky spareribs med coleslaw
Super sticky spareribs med coleslaw
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fed hvidløg
1.2 kg ribben fra gris
2 spsk revet frisk ingefær
1 dl tomatketchup
1 dl muscovadosukker
1 dl sojasauce
1 dl honning
1 tsk røget paprika
coleslaw
2 gulerødder
300 g rødkål
300 g hvidkål
0.5 løg
0.5 rødløg
1 tsk salt
0.5 dl hvidvinseddike
1 dl mayonnaise
100 g yoghurt
2 spsk sukker
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Kog vand op i en stor gryde.
2.
Kom spareribsene i vandet, og lad dem koge i ca. 30 minutter.
3.
Bland knust hvidløg og revet ingefær til en fin masse.
4.
Tilsæt ketchup, muscovadosukker, soja, honning og røget paprika til en barbecue-glace.
5.
Dup de kogte spareribs med et viskestykke, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
6.
Pensl med glace, og grill spareribsene i ovnen i ca. 30 minutter.
7.
Pensl med glace 2-3 gange undervejs.
8.
Skræl og riv gulerødderne.
9.
Skær rødkål, hvidkål, løg og rødløg i fine strimler.
10.
Kom grøntsagerne i en skål og bland med salt og hvidvinseddike.
11.
Lad blandingen stå i 10 minutter.
12.
Pres væsken ud af grøntsagerne, og tilsæt mayonnaise, yoghurt, sukker, citronsaft, finhakket hvidløg og dijonsennep.
13.
Smag til med kværnet sort peber.
14.
Anret de møre sticky spareribs sammen med coleslaw.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22410 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
793 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
17.2 %
8.0 g
Kulhydrat:
24.5 %
11.4 g
Fedt:
58.3 %
12.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;