Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sundae med hindbærskum og gifler
Sundae med hindbærskum og gifler
Måltidstype:
Dessert
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 dl piskefløde
1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta
100 g hindbær
8 Pågen Pågen kanel gifflar (Chokokaramel smag)
300 g vaniljeflødeis
200 g bær f.eks. hindbær, kirsebær og jordbær
Sådan gør du
1.
Kom vanilje i fløden, og pisk den til skum.
2.
Mos hindbærrene let med en gaffel, og vend dem i fløden.
3.
Skær gifler i skiver.
4.
Kom kugler af is i 4 portionsglas.
5.
Pynt med blandede bær, hindbærskum og gifler.
Is
SPISETID opskrift
Søde sager
Dessert
Hurtig
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8448 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
864 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
5.9 %
3.0 g
Kulhydrat:
38.7 %
19.7 g
Fedt:
55.4 %
12.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;