HjemOpskrifterSundae med hindbærskum og gifler

Sundae med hindbærskum og gifler

Måltidstype:
Dessert
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta
  • 100 g hindbær
  • 8 Pågen Pågen kanel gifflar (Chokokaramel smag)
  • 300 g vaniljeflødeis
  • 200 g bær f.eks. hindbær, kirsebær og jordbær

Sådan gør du

  • 1.
    Kom vanilje i fløden, og pisk den til skum.

  • 2.
    Mos hindbærrene let med en gaffel, og vend dem i fløden.

  • 3.
    Skær gifler i skiver.

  • 4.
    Kom kugler af is i 4 portionsglas.

  • 5.
    Pynt med blandede bær, hindbærskum og gifler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8448 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
864 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 5.9 %3.0 g
Kulhydrat: 38.7 %19.7 g
Fedt: 55.4 %12.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;