Sundae med hindbærskum og gifler

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Sundae med hindbærskum og gifler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 dl piskefløde

1 tsk. vaniljesukker eller vaniljepasta

100 g hindbær

8 Pågen Chokokaramel gifler

300 g vaniljeis

200 g blandede bær, f.eks. hindbær, kirsebær og jordbær

Sådan gør du

Kom vanilje i fløden, og pisk den til skum. Mos hindbærrene let med en gaffel, og vend dem i fløden. Skær gifler i skiver. Kom kugler af is i 4 portionsglas. Pynt med blandede bær, hindbærskum og gifler.

 

Energi pr. person: 1940KJ/464Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,3 g. 
Kulhydrat: 17,8 g. 
Fedt: 12,9 g.