HjemOpskrifterStroganoff med svampe

Stroganoff med svampe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g oksebov
  • 25 g smør
  • ½ dl cognac
  • 400 g svampe (blandet)
  • 190 g afdryppede perleløg
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2½ dl oksebouillon
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 15%
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun kødet i smør af evt. ad 2 omgange, så kødet ikke koger.

  • 2.
    Tag kødet af panden, og svits de rengjorte svampe, tag svampene af panden.

  • 3.
    Kog panden af med cognac indtil det næsten er fordampet, læg kød og svampe tilbage, vend det rundt og hæld det hele i en gryde.

  • 4.
    Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre 30 minutter, smag til med salt peber.

  • 5.
    Server stroganoff med f.eks. sellerimos eller kartoffelmos til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8330 kj / 1991 kcal
Næringsindhold pr. 100g
480 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 25.1 %7.1 g
Kulhydrat: 10.4 %2.9 g
Fedt: 58.7 %7.6 g
Alkohol: 5.8 %0.9 g
;