Stroganoff med svampe

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g Stroganoff af ungkvæg
25 g smør
½ dl cognac
400 g blandede svampe
1 glas afdryppede perleløg ca. 150 g
1 dåse tomatpuré, ca. 2 spsk.
2,5 dl oksebouillon
2,5 dl madlavningsfløde
salt & peber

Sådan gør du

Brun kødet i smør af evt. ad 2 omgange, så kødet ikke koger.
Tag kødet af panden, og svits de rengjorte svampe, tag svampene af panden.
Kog panden af med cognac indtil det næsten er fordampet, læg kød og svampe tilbage, vend det rundt og hæld det hele i en gryde. Tilsæt de sidste ingredienser og lad det simre 30 minutter, smag til med salt & peber.
Server stroganoff med f.eks. sellerimos eller kartoffelmos til.