Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Stikkelsbær chutney til ost

30-60 min
8 personer

Ingredienser

500 g stikkelsbær

1 løg

1 spsk. neutraltsmagende olie

1 spsk. sennepsfrø

½ tsk. korianderfrø (eller stødt koriander)

½ tsk. hele hvide peberkorn

1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal

1 dl lagereddike

75 g rørsukker

½ tsk. groft salt 

Nip blomsten af stikkelsbærrene og skær løget i små tern. Varm olien i en gryde og kom løg og stikkelsbær i. Svits det i et par minutter og tilsæt så sennepsfrø samt knuste korianderfrø og peberkorn. Steg videre et minut til sennepsfrøene begynder at poppe. Tilsæt så appelsinskal, eddike, sukker og salt og lad chutneyen simre i 15-20 min.

Tilsæt evt. lidt vand, hvis den koger tør. Hæld den på skoldede glas og lad køle af.

 

Energi pr. person: 244KJ/58,3 Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,9 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 2,1 g.

Stikkelsbær chutney

Nip blomsten af stikkelsbærrene og skær løget i små tern. Varm olien i en gryde og kom løg og stikkelsbær i. Svits det i et par minutter og tilsæt så sennepsfrø samt knuste korianderfrø og peberkorn. Steg videre et minut til sennepsfrøene begynder at poppe. Tilsæt så appelsinskal, eddike, sukker og salt og lad chutneyen simre i 15-20 min.

Tilsæt evt. lidt vand, hvis den koger tør. Hæld den på skoldede glas og lad køle af.

 

Energi pr. person: 244KJ/58,3 Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,9 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 2,1 g.