Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stifado med kylling og krydrede ris
Stifado med kylling og krydrede ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kyllingefileter (bryst)
300 g skalotteløg
300 g gulerødder
3 spsk olivenolie
25 g smør
2 spsk koncentreret tomatpuré
2 dl hvidvin
2 kanelstænger
100 g svesker uden sten
3 laurbærblade
1 dåse hakket tomat
3 dl grøntsagsbouillon
salt & sort peber
krydrede ris
1 stort løg
25 g smør til stegning
2 tsk stødt spidskommen
4 dl ris
1 kanelstang
2 hele nelliker
2 laurbærblade
6 dl grøntsagsbouillon
1 dl hakket mynte
1 pynt: kruspersille
Sådan gør du
1.
Skær kyllingefilet i store tern.
2.
Pil skalotteløg og skær dem evt. i halve.
3.
Skræl og skær gulerødder i skrå skiver.
4.
Varm olivenolie og smør op i en støbejernsgryde, og brun kyllingestykker på alle sider.
5.
Tilsæt skalotteløg og gulerødder, og lad det sautere i 2 minutter.
6.
Tilsæt tomatkoncentrat, hvidvin, kanelstænger, svesker, laurbærblade, hakkede tomater og grønsagsbouillon.
7.
Lad det simre under låg i 25 minutter.
8.
Smag til med salt og kværnet peber.
9.
Lav nu de krydrede ris: Hak løg, og varm smørret op i en gryde, til det bruser.
10.
Sautér løg sammen med spidskommen.
11.
Tilsæt ris, kanelstang, nelliker og laurbærblade og varm det godt igennem.
12.
Tilsæt grønsagsbouillon, og lad det koge ved svag varme under låg i 12 minutter.
13.
Lad risene trække i 10 minutter.
14.
Vend hakket mynte i de krydrede ris.
15.
Anret stifado i dybe tallerkener med krydrede ris og persille på toppen.
Grøntsager
Fjerkræ
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14120 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
23.2 %
5.6 g
Kulhydrat:
45.7 %
11.0 g
Fedt:
27.1 %
3.0 g
Alkohol:
4 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;