Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sticky chili kyllingelår med risnudler
Sticky chili kyllingelår med risnudler
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingelår
salt og sort peber
300 g gulerødder
0.5 spidskål
1 bundt forårsløg
25 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
150 g sød chilisauce
juice af 2 limefrugter
6 spsk sojasauce
200 g tørrede risnudler
1 bakke bønnespire
Evt. 1 frisk chili
Sådan gør du
1.
Læg kyllingelårene i en bradepande, hvor grøntsagerne også vil kunne være senere.
2.
Krydr kyllingen med salt og peber, og forsteg den i ovnen ved 200°C i 20 min.
3.
Skræl imens gulerødder, og skær dem i tynde stænger.
4.
Snit spidskålen groft, og skær forårsløg i skiver – gem lidt af forårsløgene til pynt.
5.
Hak ingefær og hvidløg fint, og bland det sammen med grøntsagerne.
6.
Rør chilisauce, limejuice og sojasauce sammen til en marinade.
7.
Når kyllingelårene har været i ovnen i 15 min., tages de ud.
8.
Tag lårene op af bradepanden, og læg grøntsagerne i.
9.
Kom kyllingen oven på, hæld marinade over kylling og grøntsager, og steg færdig i 20 min.
10.
Kog risnudlerne efter pakkens anvisning.
11.
Vend dem sammen med de ovnstegte grøntsager, bønnespirer og den sticky sauce, der dannes i brade- panden.
12.
Pynt med de rå forårsløg, og server sammen med kyllingen og evt. lidt chili.
Mellemøsten
SPISETID opskrift
Wokret
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8838 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
466 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
18.9 %
5.2 g
Kulhydrat:
57.5 %
15.8 g
Fedt:
23.6 %
3.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;