Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Stenbiderpizza

0-30 min
4 personer

Ingredienser

2,5 g gær
5 g groft salt
1,25 dl vand
2 spsk olivenolie
225 g hvedemel, gerne tipo 00
1 røget stenbider
150 g stenbiderrogn
1 rødløg
1 lille bundt purløg
200 g creme fraiche 38%
Maldon salt og sort peber

Opløs gær i vand og bland salt og olivenolie i. Tilsæt melet og ælt dejen i 10 min. på maskine eller grundigt i hånden. Form dejen til to flade boller og stil dem til hævning i en skål dækket med plastfolie et døgn i køleskabet.

Næste dag opvarmes ovnen til 250°C Brug gerne en pizzasten. Form dejen til to tynde pizzabunde og bag dem 6-7 min. i den varme ovn. Lad bundene køle en smule af. Pluk kødet af stenbideren og skær løget i meget tynde strimler. Smør creme fraiche på pizzabundene og top med stenbider, stenbiderrogn, løg og klippet purløg. Krydr med salt og friskkværnet peber.

 

Energi pr. person: 2961KJ/708Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 18,2 g.

 

Pizza med stenbider og rogn

Opløs gær i vand og bland salt og olivenolie i. Tilsæt melet og ælt dejen i 10 min. på maskine eller grundigt i hånden. Form dejen til to flade boller og stil dem til hævning i en skål dækket med plastfolie et døgn i køleskabet.

Næste dag opvarmes ovnen til 250°C Brug gerne en pizzasten. Form dejen til to tynde pizzabunde og bag dem 6-7 min. i den varme ovn. Lad bundene køle en smule af. Pluk kødet af stenbideren og skær løget i meget tynde strimler. Smør creme fraiche på pizzabundene og top med stenbider, stenbiderrogn, løg og klippet purløg. Krydr med salt og friskkværnet peber.

 

Energi pr. person: 2961KJ/708Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 18,2 g.