Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Stegte sild med rabarber og rødløg

Bedømmelse (2)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 sildefileter

2 tsk. dijonsennep

Salt og sort peber

100 g groft rugmel

25 g smør

 

Marinade:

125 g rabarber

3 dl æblecidereddike

100 g sukker

1 tsk. hvid peber

1 tsk. sorte peberkorn

1 tsk. groft salt

1 tsk. korianderfrø (eller 1 tsk. stødt koriander)

4 kviste citrontimian

1 rødløg

Klip rygfinnen af sildefileterne. Smør sildene på indersiden med sennep og krydr med salt og peber. Fold dem én gang på tværs. Vend fisken i rugmel og steg i smør, ca. 2-3 min. pr. side. Læg fisken over i et fad.

Skær rabarber i skiver og kom i en gryde sammen med æblecidereddike, sukker, peberkorn, salt, korianderfrø og timian. Kog det op, til salt og sukker er opløst. Skær rødløg i tynde skiver og fordel over sildene. Hæld til sidst marinaden over og lad det trække i 30 min.

Pynt evt. med ekstra timian.

 

Energi pr. person: 1050KJ/251Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,8 g.
Kulhydrat: 8,6 g.
Fedt: 10,2 g.

Stegte sild med rabarber og rødløg

Klip rygfinnen af sildefileterne. Smør sildene på indersiden med sennep og krydr med salt og peber. Fold dem én gang på tværs. Vend fisken i rugmel og steg i smør, ca. 2-3 min. pr. side. Læg fisken over i et fad.

Skær rabarber i skiver og kom i en gryde sammen med æblecidereddike, sukker, peberkorn, salt, korianderfrø og timian. Kog det op, til salt og sukker er opløst. Skær rødløg i tynde skiver og fordel over sildene. Hæld til sidst marinaden over og lad det trække i 30 min.

Pynt evt. med ekstra timian.

 

Energi pr. person: 1050KJ/251Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,8 g.
Kulhydrat: 8,6 g.
Fedt: 10,2 g.