Stegte sild med rabarber og rødløg

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Stegte sild med rabarber og rødløg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 sildefileter

2 tsk. dijonsennep

Salt og sort peber

100 g groft rugmel

25 g smør

 

Marinade:

125 g rabarber

3 dl æblecidereddike

100 g sukker

1 tsk. hvid peber

1 tsk. sorte peberkorn

1 tsk. groft salt

1 tsk. korianderfrø (eller 1 tsk. stødt koriander)

4 kviste citrontimian

1 rødløg

Sådan gør du

Klip rygfinnen af sildefileterne. Smør sildene på indersiden med sennep og krydr med salt og peber. Fold dem én gang på tværs. Vend fisken i rugmel og steg i smør, ca. 2-3 min. pr. side. Læg fisken over i et fad.

Skær rabarber i skiver og kom i en gryde sammen med æblecidereddike, sukker, peberkorn, salt, korianderfrø og timian. Kog det op, til salt og sukker er opløst. Skær rødløg i tynde skiver og fordel over sildene. Hæld til sidst marinaden over og lad det trække i 30 min.

Pynt evt. med ekstra timian.

 

Energi pr. person: 1050KJ/251Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,8 g.
Kulhydrat: 8,6 g.
Fedt: 10,2 g.