HjemOpskrifterStegte sild med rabarber og rødløg

Stegte sild med rabarber og rødløg

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 dobbelt sildefileter
  • 2 tsk dijonsennep
  • salt og sort peber
  • 100 g groft rugmel
  • 25 g smør
marinade:
  • 125 g rabarber
  • 3 dl æblecidereddike
  • 100 g sukker
  • 1 tsk hvid peber
  • 1 tsk sort peberkorn
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk korianderfrø
  • 1 bundt citrontimian
  • 1 rødløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klip rygfinnen af sildefileterne.

  • 2.
    Smør sildene på indersiden med sennep og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Fold dem én gang på tværs.

  • 4.
    Vend fisken i rugmel og steg i smør, ca. 2-3 min. pr. side.

  • 5.
    Læg fisken over i et fad.

  • 6.
    Skær rabarber i skiver og kom i en gryde sammen med æblecidereddike, sukker, peberkorn, salt, korianderfrø og timian.

  • 7.
    Kog det op, til salt og sukker er opløst.

  • 8.
    Skær rødløg i tynde skiver og fordel over sildene.

  • 9.
    Hæld til sidst marinaden over og lad det trække i 30 min.

  • 10.
    Pynt evt. med ekstra timian.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5274 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
540 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 15.8 %5.0 g
Kulhydrat: 61.8 %19.6 g
Fedt: 22.4 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;