Stegte sild i kryddermarinade

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 ferske sildefileter
2 spsk. kapers, hakket
1 potte dild, plukket
2 spsk. dijonsennep
2 dl rugmel
solsikkeolie til stegning
smør til stegning

Marinade:
1 dl Æblemost
1 dl Æblecidereddike
1 dl Sukker
2 stk. Kanelstang
3 stk. laurbærblade
1 stk. salt
10 stk. sort peber
10 stk. korianderfrø
4 stk. nelliker

Pynt:
Revet peberrod

Tilbehør:
Groft rugbrød

Sådan gør du

Kog alle ingredienser op til kryddermarinaden i 10 minutter og lad marinaden køle af. Skyl og dup sildefileter tørre. Klip rygfinnerne af. Læg sildene med skindsiden nedad. Kom kapers, dild og dijonsennep på filetsiden og luk sammen på tværs. Vend dem i rugmel. Steg sildene ved medium varme i olie og smør i ca. 5 min. på hver side. Lad de stegte sild afkøle på et fad. Hæld den afkølede marinade over de stegte sild og servér med peberrod og rugbrød.