Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Stegte sild med blommer og ingefærbroccoli - nøglehulsmærket opskrift
Stegte sild med blommer og ingefærbroccoli - nøglehulsmærket opskrift
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 dl rugmel
400 g dobbelt sildefileter
1½ tsk groft salt
sort peber
18½ g olie
300 g blommer
3 spsk vand
3 spsk sukker
2 spsk hvidvinseddike
1½ tsk groft salt
sort peber
Lynstegt broccoli med rødløg og ingefær
500 g broccoli
1 rødløg
18½ g olie
2 spsk frisk ingefær revet
2 spsk sojasauce
Tilbehør:
300 g tørrede fuldkornsnudler
SÅDAN GØR DU
1.
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.
2.
Klip finnerne af sildefileterne, og vend dem i rugmel med 1 tsk salt og peber.
3.
Steg dem i olie på en sliplet pande til de er gyldne og gennemstegte.
4.
Halver blommerne og fjern stenene.
5.
Skær blommerne i både.
6.
Kog vand, sukker og eddike op i en gryde et par min.
7.
Kom blommebådene i og kog dem med 2 min.
8.
Smag til med ½ tsk salt og peber.
9.
Server kompotten varm til sildene.
10.
Skær broccolien i buketter og stokken i tern.
11.
Skær rødløget i tern.
12.
Varm 1 tsk olie op i en wok eller på en dyb stegepande.
13.
Kom broccoli og rødløg i wokken og steg det, mens der vendes rundt i dem hele tiden, ca. 3-4 min.
14.
Tilsæt ingefær og sojasovs og steg endnu 1 min.
15.
Server broccolien, nudler og kompot til silden.
16.
Tip Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte 1½ tsk groft salt til nudlernes kogevand. Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen.
Fisk og skaldyr
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12379 kj / 2959 kcal
Næringsindhold pr. 100g
653 kj / 156 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
20.5 %
7.9 g
Kulhydrat:
54.6 %
21.0 g
Fedt:
24.9 %
4.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;