Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Stegte nudler med spidskål og to slags løg
Stegte nudler med spidskål og to slags løg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g ægnudler eller udonnudler
0.5 spidskål
25 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
2 rødløg
1 bundt forårsløg
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk sesamfrø
1 spsk sesamolie
3 spsk sojasauce
3 dl vand
2 tsk Maizena majsstivelse
1 frisk chili
1 bundt frisk koriander
1 limefrugt
SÅDAN GØR DU
1.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem med koldt vand.
2.
Skær kål i strimler og hak ingefær og hvidløg fint.
3.
Skær løg i både og snit forårsløg i tykke skiver.
4.
Varm olien i en wok og kom ingefær og hvidløg i sammen med kål og løg.
5.
Vend det rundt og tilsæt sesamfrø.
6.
I en lille skål blandes sesamolie, soja og vand med maizena.
7.
Kom nudlerne i wokken og steg videre et par minutter.
8.
Tilsæt maizenablandingen og vend det rundt i nudlerne.
9.
Kom forårsløg i.
10.
Lad sovsen tykne og sluk for varmen.
11.
Server med hakket chili, koriander og lime.
12.
Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.
13.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 3,4 g.
14.
Kulhydrat: 18,2 g.
15.
Fedt: 2,4 g.
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6387 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
451 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
14 %
3.7 g
Kulhydrat:
59.4 %
15.8 g
Fedt:
26.6 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;