Stegte nudler med spidskål og to slags løg

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g ægnudler eller udonnudler.
½ grøn spidskål
25 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
2 rødløg
1 bdt forårs-løg
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk sesamfrø. 1 spsk sesamolie
3 spsk soja
3 dl vand
2 tsk maizena
1 chili
1 lille potte koriander
1 lime

Sådan gør du

Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem med koldt vand. Skær kål i strimler og hak ingefær og hvidløg fint. Skær løg i både og snit forårsløg i tykke skiver. Varm olien i en wok og kom ingefær og hvidløg i sammen med kål og løg. Vend det rundt og tilsæt sesamfrø. I en lille skål blandes sesamolie, soja og vand med maizena. Kom nudlerne i wokken og steg videre et par minutter. Tilsæt maizenablandingen og vend det rundt i nudlerne. Kom forårsløg i.
Lad sovsen tykne og sluk for varmen. Server med hakket chili, koriander
og lime.

Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4 g.
Kulhydrat: 18,2 g.
Fedt: 2,4 g.