HjemOpskrifterStegte nudler med spidskål og to slags løg

Stegte nudler med spidskål og to slags løg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g ægnudler eller udonnudler
  • 0.5 spidskål
  • 25 g frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 2 rødløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk sojasauce
  • 3 dl vand
  • 2 tsk Maizena majsstivelse
  • 1 frisk chili
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 limefrugt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem med koldt vand.

  • 2.
    Skær kål i strimler og hak ingefær og hvidløg fint.

  • 3.
    Skær løg i både og snit forårsløg i tykke skiver.

  • 4.
    Varm olien i en wok og kom ingefær og hvidløg i sammen med kål og løg.

  • 5.
    Vend det rundt og tilsæt sesamfrø.

  • 6.
    I en lille skål blandes sesamolie, soja og vand med maizena.

  • 7.
    Kom nudlerne i wokken og steg videre et par minutter.

  • 8.
    Tilsæt maizenablandingen og vend det rundt i nudlerne.

  • 9.
    Kom forårsløg i.

  • 10.
    Lad sovsen tykne og sluk for varmen.

  • 11.
    Server med hakket chili, koriander og lime.

  • 12.
    Energi pr. person: 1456KJ/348Kcal.

  • 13.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 3,4 g.

  • 14.
    Kulhydrat: 18,2 g.

  • 15.
    Fedt: 2,4 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6387 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
451 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 14 %3.7 g
Kulhydrat: 59.4 %15.8 g
Fedt: 26.6 %3.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;