HjemOpskrifterStegte marinerede karrysild med mangochutney

Stegte marinerede karrysild med mangochutney

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 dl rugmel
  • 3 spsk karry
  • 1 tsk fint salt
  • 8 dobbelt sildefileter
  • 100 g mangochutney
  • 2 spsk vindruekerneolie
marinade
  • 1½ dl lagereddike
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk sorte peberkorn
  • ½ chili
  • ½ dl vand

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland rugmel med karry og salt.

  • 2.
    Kom en teskefuld chutney på den ende halvdel af hver sildefilet og fold dem sammen en gang.

  • 3.
    Vend sildene i melblandingen og steg dem 2-3 min. pr. side i olie.

  • 4.
    Kom de stegte sild i et fad.

  • 5.
    Bland en marinade af eddike, sukker, salt, peber, chili og vand.

  • 6.
    Når sukker og salt er helt opløst hældes marinaden over sildene.

  • 7.
    Lad dem marinere i køleskabet i 1-2 dage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7559 kj / 1807 kcal
Næringsindhold pr. 100g
816 kj / 195 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 19.5 %9.4 g
Kulhydrat: 35.4 %17.0 g
Fedt: 45.1 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;