Stegte marinerede karrysild med mangochutney

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Marinerede sild
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

Ingredienser
2 dl rugmel
3 spsk karry
1 tsk fint salt
8 friske sildefileter
100 g mangochutney
2 spsk vindruekerneolie

Marinade
1½ dl lagereddike
1 spsk rørsukker
1 tsk groft salt
1 tsk hele sorte peberkorn
½ chili
½ dl vand

Sådan gør du

Bland rugmel med karry og salt. Kom en teskefuld chutney på den ende halvdel af hver sildefilet og fold dem sammen en gang. Vend sildene i melblandingen og steg dem 2-3 min. pr. side i olie. Kom de stegte sild i et fad.

Bland en marinade af eddike, sukker, salt, peber, chili og vand. Når sukker og salt er helt opløst hældes marinaden over sildene. Lad dem marinere i køleskabet i 1-2 dage. 

Energi pr. person:
654KJ/156Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,7 g.
Kulhydrat: 12,7 g.
Fedt: 13,4 g.