8 personer
Ingredienser
2 dl rugmel
3 spsk karry
1 tsk fint salt
8 friske sildefileter
100 g mangochutney
2 spsk vindruekerneolie
Marinade
1½ dl lagereddike
1 spsk rørsukker
1 tsk groft salt
1 tsk hele sorte peberkorn
½ chili
½ dl vand
Bland rugmel med karry og salt. Kom en teskefuld chutney på den ende halvdel af hver sildefilet og fold dem sammen en gang. Vend sildene i melblandingen og steg dem 2-3 min. pr. side i olie. Kom de stegte sild i et fad.
Bland en marinade af eddike, sukker, salt, peber, chili og vand. Når sukker og salt er helt opløst hældes marinaden over sildene. Lad dem marinere i køleskabet i 1-2 dage.
Energi pr. person:
654KJ/156Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,7 g.
Kulhydrat: 12,7 g.
Fedt: 13,4 g.