Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Hjem
Opskrifter
Stegt torsk med bacon, timian og svamperisotto
Stegt torsk med bacon, timian og svamperisotto
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g torskefileter
8 skiver bacon
4 stilke timianblade
svamperisotto:
2 spsk olivenolie
1 spsk smør
1 finthakket skalotteløg
4 dl risottoris
1 dl hvidvin
1.2 l grøntsagsbouillon
1 spsk olivenolie
40 g tørrede kantareller, udblødte
150 g østershatte i strimler
salt & friskkværnet peber
150 g cherrytomater
100 g ærter
50 g revet parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skær torsk i 4 portioner, fjern evt. ben og kom 2 stykker bacon i skiver omkring torsken.
2.
Stik en stilk timian i mellem fisk og bacon.
3.
Kom dem på bagepapir i et ovnfast fad.
4.
Ovnbages ved 225 grader° i 13-15 minutter.
5.
Til risotto: varm en stor gryde op med olivenolie og smør.
6.
Sauter løg i 10 minutter uden at det bruner.
7.
Kom risottoris ved og rør rundt med træske.
8.
Kom hvidvin ved og lad det bruse op.
9.
Stille og roligt hældes lidt grøntsagsbouillon ved under omrøring ved medium varme.
10.
Imens ristes udblødte afdryppede kantareller på en pande med lidt olivenolie sammen med østershatte og krydr med lidt salt og peber.
11.
Når al væden er rørt rundt efter cirka 20-25 minutter er risottoen cremet og lind.
12.
Vend forsigtigt svampeblandingen i sammen med hele cherrytomater og fine ærter.
13.
Lige inden servering vendes revet parmesanost i.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14887 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
491 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
22.7 %
6.6 g
Kulhydrat:
34.8 %
10.0 g
Fedt:
40.6 %
5.4 g
Alkohol:
1.9 %
0.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;