Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt rullepølse med fennikelfrø og løg
Stegt rullepølse med fennikelfrø og løg
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
saltlage
1 liter vand
100 g fint salt
10 g rørsukker
1 tsk hel allehånde
1 tsk sort peberkorn
1 laurbærblad
1 griseslag ca. 1500 g
2 tsk fennikelfrø
1 spsk hvid peberkorn
1 løg
0.5 tsk stødt allehånde
1 spsk smør
Sådan gør du
1.
Kog ingredienserne til lagen sammen og lad dem køle helt af.
2.
Læg svineslaget i lagen – f.eks. i en plasticpose – i 24 timer.
3.
Tag det op af lagen og dup det tørt med køkkenrulle.
4.
Knus fennikelfrø og peber groft og bland med allehånde og revet løg.
5.
Læg slaget med indersiden opad.
6.
Smør krydderblandingen på i et jævnt lag og rul slaget sammen.
7.
Snør det stramt sammen med kødsnor og kog det i simrende vand i 2 timer.
8.
Tag rullepølsen op af vandet, dup den tør og brun den på alle sider i en pande med smør.
9.
Læg den i pres i køleskabet – enten i en rullepølsepresse eller i en form med noget tungt over.
Tilbehør
Frokost
Pålæg
Svin
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20218 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
603 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
32.8 %
11.6 g
Kulhydrat:
2.1 %
0.7 g
Fedt:
65.1 %
10.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;