Stegt rødspætte med knas

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Stegt rødspætte med knas
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 rødspættefileter
2 dl hvedemel
Salt, peber.
Smør til stegning
50 g. hasselnøddeflager
1 lille glas kapers
1 helt blomkål
Dild

Sådan gør du

Skyl rødspætterne i koldt vand og dup dem tørre.
end dem i hvedemel, og krydr med salt og peber.
Del blomkålen i buketter, og skær dem i skiver.
Damp kålen et par minutter i letsaltet vand.

 

Rist kapers og hasselnøddeflager sprøde i lidt smør.
Steg rødspætterne i smør ca. 5 min. på hver side ved
middel varme og server med blomkål drysset med

nødder, kapers og dild.

Energi pr. person incl. 175 g kartofler: 2241kj/534 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,9 g. Fedt: 3,6 g. Kulhydrat 8 g.