HjemOpskrifterStegt laksefilet med pastapenne i cremet sauce

Stegt laksefilet med pastapenne i cremet sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 laksefileter
  • 400 g Penne pasta
  • 2 spsk olivenolie
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl fløde
  • 2 dl pasta vand
  • 0.5 friskpresset citronsaft fra 0.5 citron
  • 1.5 spsk dijonsennep
  • 2 spsk kapers
  • 200 g bladselleri
  • 1 dl hakket frisk dild
  • frisk frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog pasta efter anvisningen, til pastaen er al dente.

  • 2.
    Hæld vandet fra, og gem lidt af pastavandet til saucen.

  • 3.
    Varm en stor pande op med olivenolie og kom laksefileterne på med skindsiden nedad.

  • 4.
    Steg i 3-4 minutter.

  • 5.
    Vend laksefileten og steg videre i 3-4 minutter.

  • 6.
    Krydr laksen med salt og kværnet peber.

  • 7.
    Kom fløde i en gryde, kog op og kom pastavand i sammen med citronsaft og dijonsennep.

  • 8.
    Vend kogt pasta i saucen sammen med kapers, fintsnittet bladselleri og dild.

  • 9.
    Anret på tallerkener med pastasauce og stegt laks på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5562 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
351 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 32 %6.6 g
Kulhydrat: 2.8 %0.6 g
Fedt: 65.2 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;