HjemOpskrifterStegt kylling med broccolisalat og pitabrød

Stegt kylling med broccolisalat og pitabrød

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryst
  • salt & sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 pitabrød
  • ½ hovedsalat
broccolisalat:
  • 2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 tsk rødvinseddike
  • 1½ spsk sukker
  • 300 g bacontern
  • 800 g broccoli
  • 1 rødløg i tern
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1½ dl rosiner

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem på en pande med olie i 6 min. på hver side.

  • 2.
    Del kyllingebrysterne i mindre stykker.

  • 3.
    Broccolisalat: Rør fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid.

  • 4.
    Rist baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende.

  • 5.
    Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt.

  • 6.
    Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt.

  • 7.
    Lun pita-brødene efter pakkens anvisning.

  • 8.
    Fyld pitabrødene med kylling, salatblade og broccolisalat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15333 kj / 3665 kcal
Næringsindhold pr. 100g
619 kj / 148 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 27.9 %10.2 g
Kulhydrat: 30.2 %11.0 g
Fedt: 41.9 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;