Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt kylling med broccolisalat og pitabrød
Stegt kylling med broccolisalat og pitabrød
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingebryst
salt & sort peber
1 spsk olivenolie
4 pitabrød
0.5 hovedsalat
broccolisalat:
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
2 tsk rødvinseddike
1.5 spsk sukker
300 g bacontern
800 g broccoli
1 rødløg i tern
1.5 dl solsikkekerner
1.5 dl rosiner
Sådan gør du
1.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem på en pande med olie i 6 min. på hver side.
2.
Del kyllingebrysterne i mindre stykker.
3.
Broccolisalat: Rør fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid.
4.
Rist baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende.
5.
Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt.
6.
Bland broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål. Hæld dressingen over og vend rundt.
7.
Lun pita-brødene efter pakkens anvisning.
8.
Fyld pitabrødene med kylling, salatblade og broccolisalat.
SPISETID opskrift
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16037 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
648 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.3 g
Protein:
25.4 %
9.7 g
Kulhydrat:
26.9 %
10.3 g
Fedt:
47.7 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;