Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado
Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Kulmule
4 kulmuler med skind
2 spsk smagsneutral olie
havsalt og peber
Spidskålsalat:
300 g spidskål
1 rødløg
2 avocadoer
1 mangofrugt
240 g kikærter i lage, skyllet og drænet
Dressing:
2 tsk limeskal (usprøjtet)
0.5 dl friskpresset limesaft
1 tsk honning
0.5 finthakket rød chilipeber
1 tsk fiskesauce
0.5 dl olivenolie
Pynt:
frisk koriander
SÅDAN GØR DU
1.
Snit spidskål og skær rødløg i tynde både.
2.
Skær avokado og mango i tern, og bland det hele sammen med kikærter til en salat.
3.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen i en meljævner.
4.
Dup kulmulefileterne med køkkenrulle.
5.
Varm en pande op med olie, og steg kulmulefileterne på skindsiden i 3 minutter ved hård varme.
6.
Vend fileterne og skru ned til medium varme.
7.
Lad dem stege videre i 3 minutter og krydr med salt og peber.
8.
Anret sprødstegt kulmulefilet med spidskålssalat.
9.
Pynt med frisk koriander.
Grøntsager
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8071 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
19.1 %
5.2 g
Kulhydrat:
22 %
6.0 g
Fedt:
58.9 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;