Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado
Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Kulmule
4 kulmuler med skind
2 spsk smagsneutral olie
havsalt og peber
Spidskålsalat:
300 g spidskål
1 rødløg
2 avocadoer
1 mangofrugt
240 g kikærter i lage, skyllet og drænet
Dressing:
2 tsk limeskal (usprøjtet)
0.5 dl friskpresset limesaft
1 tsk honning
0.5 finthakket rød chilipeber
1 tsk fiskesauce
0.5 dl olivenolie
Pynt:
frisk koriander
Sådan gør du
1.
Snit spidskål og skær rødløg i tynde både.
2.
Skær avokado og mango i tern, og bland det hele sammen med kikærter til en salat.
3.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen i en meljævner.
4.
Dup kulmulefileterne med køkkenrulle.
5.
Varm en pande op med olie, og steg kulmulefileterne på skindsiden i 3 minutter ved hård varme.
6.
Vend fileterne og skru ned til medium varme.
7.
Lad dem stege videre i 3 minutter og krydr med salt og peber.
8.
Anret sprødstegt kulmulefilet med spidskålssalat.
9.
Pynt med frisk koriander.
Grøntsager
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8099 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
462 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
19 %
5.2 g
Kulhydrat:
22.3 %
6.1 g
Fedt:
58.7 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;