Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk kulmulefilet med skind

2 spsk neutral olie

Salt og peber

 

Spidskålsalat:

300 g spidskål

1 rødløg

2 avokado

1 mango

240 g kikærter fra dåse, skyllet og drænet

 

Dressing:

2 tsk limeskal

½ dl limesaft

1 tsk honning

½ finthakket rød chili

1 tsk fishsauce

½ dl olivenolie

 

Pynt: Friske koriander

Sådan gør du

Snit spidskål og skær rødløg i tynde både. Skær avokado og mango i tern, og bland det hele sammen med kikærter til en salat. Ryst ingredienserne til dressingen sammen i en meljævner. Dup kulmulefileterne med køkkenrulle. Varm en pande op med olie, og steg kulmulefileterne på skindsiden i 3 minutter ved hård varme. Vend fileterne og skru ned til medium varme. Lad dem stege videre i 3 minutter og krydr med salt og peber. Anret sprødstegt kulmulefilet med spidskålssalat. Pynt med frisk koriander.

 

Energi pr. person: 2352 kJ / 478 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Fedt: 6,5 g
Kulhydrat: 6,0 g