HjemOpskrifterStegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado

Stegt kulmule på spidskålssalat med kikærter og avocado

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Kulmule
  • 4 kulmuler med skind
  • 2 spsk smagsneutral olie
  • havsalt og peber
    Spidskålsalat:
    • 300 g spidskål
    • 1 rødløg
    • 2 avocadoer
    • 1 mangofrugt
    • 240 g kikærter i lage, skyllet og drænet
      Dressing:
      • 2 tsk limeskal (usprøjtet)
      • 0.5 dl friskpresset limesaft
      • 1 tsk honning
      • 0.5 finthakket rød chilipeber
      • 1 tsk fiskesauce
      • 0.5 dl olivenolie
        Pynt:
        • frisk koriander

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Snit spidskål og skær rødløg i tynde både.

        • 2.
          Skær avokado og mango i tern, og bland det hele sammen med kikærter til en salat.

        • 3.
          Ryst ingredienserne til dressingen sammen i en meljævner.

        • 4.
          Dup kulmulefileterne med køkkenrulle.

        • 5.
          Varm en pande op med olie, og steg kulmulefileterne på skindsiden i 3 minutter ved hård varme.

        • 6.
          Vend fileterne og skru ned til medium varme.

        • 7.
          Lad dem stege videre i 3 minutter og krydr med salt og peber.

        • 8.
          Anret sprødstegt kulmulefilet med spidskålssalat.

        • 9.
          Pynt med frisk koriander.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        8071 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        461 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 2.2 g
        Protein: 19.1 %5.2 g
        Kulhydrat: 22 %6.0 g
        Fedt: 58.9 %7.3 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;