HjemOpskrifterStegt Kullerfilet med spicy tomatsauce og grillet naanbrød

Stegt Kullerfilet med spicy tomatsauce og grillet naanbrød

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Kullerfilet
  • 1- 2 kullerfileter delt i 4-6 stykker
  • olie til stegning
  • 2 spsk hakket kruspersille
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 limefrugter i både
Spicy tomatsauce:
  • 2 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk hakket kruspersille
  • 1 dl hakket frisk koriander
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 0.5 rød chilipeber, hakket efter smag
  • 1 tsk sukker
  • 2 forårsløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk salt
  • saft af 0.5 citron (usprøjtet)
Tilbehør:
  • naanbrød

Sådan gør du

  • 1.
    Bland alle ingredienser sammen til spicy tomatsauce.

  • 2.
    Kom saucen i et rent glas med patentlåg.

  • 3.
    Kan holde sig 3 dage i køleskabet.

  • 4.
    Del kullerfileten i 4-6 stykker, pensl lidt olie på begge sider.

  • 5.
    Varm en pande op med olie og steg kullerfileten i ca. 3 min. på hver side til fisken er hvid og føles fast.

  • 6.
    Krydr med salt og peber og anret med persilledrys og limebåde.

  • 7.
    Grill naanbrød og servér den stegte fisk med spicy tomatsauce og varme naanbrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4544 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 41.4 %10.4 g
Kulhydrat: 22.4 %5.6 g
Fedt: 36.2 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;