4 personer
1-2 stk. kullerfilet delt i 4-6 stykker lidt olie til stegning
2 spsk. hakket persille
Salt og peber
2 stk. lime i både
Spicy tomatsauce:
2 dl pomodoro passata
1 dl hakket persille
1 dl hakket koriander
3 spsk. jomfru olivenolie
2 spsk. æblecider eddike
½ rød chili, hakket efter smag
1 tsk. sukker
2 stk. forårsløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. salt
Saft af ½ citron
Tilbehør:
Grillet naanbrød
Bland alle ingredienser sammen til spicy tomatsauce. Kom saucen i et rent glas med patentlåg. Kan holde sig 3 dage i køleskabet.
Del kullerfileten i 4-6 stykker, pensl lidt olie på begge sider. Varm en pande op med olie og steg kullerfileten i ca. 3 min. på hver side til fisken er hvid og føles fast. Krydr med salt og peber og anret med persilledrys og limebåde. Grill naanbrød og servér den stegte fisk med spicy tomatsauce og varme naanbrød.