4 personer
Ingredienser:
4 skiver ananas i
mindre stykker
12 skiver chorizo
2 spsk. hvid balsamico
1 kullerfilet ca. 700 g i
4 stykker
Smør til stegning
4 skiver ristet,
groft toastbrød
4 blade icebergsalat
Pynt:
Frisk basilikum
Tilberedning:
Rist chorizoskiverne på en medium varm pande, til de er sprøde. Tag dem af panden over på en tallerken. Kom 2 spsk. hvid balsamico på panden og lad det koge lidt op. Rist ananasstykkerne på chorizo-panden med balsamicosaften, til de er lune.
Rist kullerfileterne på en pande i smør i 2 min. på hver side, vendes kun én gang.
Krydder med salt og peber.
Anret på fire tallerkner: Læg et sprødt salatblad ovenpå en skive ristet toastbrød og anret med chorizo og ananas.
Top op med stegt kullerfilet og pynt med frisk basilikum.