HjemOpskrifterStegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo

Stegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 skiver chorizopølser
  • 4 skiver ananas i mindre stykker
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 kullerfilet ca. 700 g i 4 stykker
  • smør til stegning
  • 4 skiver ristet groft toastbrød
  • 4 blade icebergsalat
    Pynt:
    • frisk basilikum

    Sådan gør du

    • 1.
      Rist chorizoskiverne på en medium varm pande, til de er sprøde.

    • 2.
      Tag dem af panden over på en tallerken.

    • 3.
      Kom 2 spsk. hvid balsamico på panden og lad det koge lidt op.

    • 4.
      Rist ananasstykkerne på chorizo-panden med balsamicosaften, til de er lune.

    • 5.
      Rist kullerfileterne på en pande i smør i 2 min. på hver side, vendes kun én gang.

    • 6.
      Krydder med salt og peber.

    • 7.
      Anret på fire tallerkner: Læg et sprødt salatblad ovenpå en skive ristet toastbrød og anret med chorizo og ananas.

    • 8.
      Top op med stegt kullerfilet og pynt med frisk basilikum.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    3557 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    494 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.3 g
    Protein: 34.3 %10.0 g
    Kulhydrat: 45 %13.1 g
    Fedt: 20.7 %2.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;