Stegt hornfisk med sprød salat

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


3-4 stk. hornfiskefileter

1,5 dl rugmel

Salt

Friskkværnet peber

Olie og smør til stegning



Sprød salat:

1 fennikel i skiver

100 g radiser i skiver

1 agurk i skiver

2 grønne æbler i skiver

1 potte dild i kviste



Dressing:

2 spsk. fiskesennep

1 spsk. flydende honning

1 spsk. æblecidereddike

½ dl rapsolie

Salt og peber



Tilbehør:

Kogte nemme kartofler med olivenolie og salt

Sådan gør du

Klargør hornfisken ved at
fjerne rester af ben og finne. Skær dem i 10 cm. stykker. Vend fiskestykkerne i rugmel. Varm en pande op med olie
og tilsæt smør. Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Rør ingredienserne til dressin-
gen sammen. Anret de sprøde grøntsager på
et stort fad, dryp dressingen
over og krydr med salt og peber.

Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.

Tip:
Hvis man kommer snittet
grønt i koldt vand bliver
de mere sprøde.