HjemOpskrifterStegt hornfisk med sprød salat

Stegt hornfisk med sprød salat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Hornfisk
  • 4 hornfisk fileter
  • 1.5 dl rugmel
  • havsalt
  • friskkværnet peber
  • olie og smør til stegning
    Sprød salat:
    • 1 fennikel i skiver
    • 100 g radiser i skiver
    • 1 agurk i skiver
    • 2 grønne æbler i skiver
    • 1 1 potte dildkviste
      Dressing:
      • 2 spsk fiskesennep
      • 2 spsk fiske sennep
      • 1 spsk flydende honning
      • 1 spsk æblecidereddike
      • 0.5 dl rapsolie
      • havsalt og peber
        Tilbehør:
        • kartoffel med olivenolie og salt

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Klargør hornfisken ved atfjerne rester af ben og finne.

        • 2.
          Skær dem i 10 cm. stykker.

        • 3.
          Vend fiskestykkerne i rugmel.

        • 4.
          Varm en pande op med olieog tilsæt smør.

        • 5.
          Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.

        • 6.
          Rør ingredienserne til dressin-gen sammen.

        • 7.
          Anret de sprøde grøntsager pået stort fad, dryp dressingenover og krydr med salt og peber.

        • 8.
          Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.

        • 9.
          Tip: Hvis man kommer snittetgrønt i koldt vand bliverde mere sprøde.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        8149 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        416 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 1.7 g
        Protein: 41.4 %10.2 g
        Kulhydrat: 25.6 %6.3 g
        Fedt: 33 %3.7 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;