4 personer
3-4 stk. hornfiskefileter
1,5 dl rugmel
Salt
Friskkværnet peber
Olie og smør til stegning
Sprød salat:
1 fennikel i skiver
100 g radiser i skiver
1 agurk i skiver
2 grønne æbler i skiver
1 potte dild i kviste
Dressing:
2 spsk. fiskesennep
1 spsk. flydende honning
1 spsk. æblecidereddike
½ dl rapsolie
Salt og peber
Tilbehør:
Kogte nemme kartofler med olivenolie og salt
Klargør hornfisken ved at fjerne rester af ben og finne. Skær dem i 10 cm. stykker. Vend fiskestykkerne i rugmel. Varm en pande op med olie og tilsæt smør. Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Rør ingredienserne til dressin- gen sammen. Anret de sprøde grøntsager på et stort fad, dryp dressingen over og krydr med salt og peber.
Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.
Tip:
Hvis man kommer snittet
grønt i koldt vand bliver
de mere sprøde.