HjemOpskrifterStegt hornfisk med sprød salat

Stegt hornfisk med sprød salat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Hornfisk
  • 4 hornfisk fileter
  • 1½ dl rugmel
  • havsalt
  • friskkværnet peber
  • olie og smør til stegning
Sprød salat:
  • 1 fennikel i skiver
  • 100 g radiser i skiver
  • 1 agurk i skiver
  • 2 grønne æbler i skiver
  • 1 1 potte dildkviste
Dressing:
  • 2 spsk fiskesennepper
  • 2 spsk fiske sennep
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • ½ dl rapsolie
  • havsalt og peber
Tilbehør:
  • kartofler med olivenolie og salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klargør hornfisken ved atfjerne rester af ben og finne.

  • 2.
    Skær dem i 10 cm. stykker.

  • 3.
    Vend fiskestykkerne i rugmel.

  • 4.
    Varm en pande op med olieog tilsæt smør.

  • 5.
    Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Rør ingredienserne til dressin-gen sammen.

  • 7.
    Anret de sprøde grøntsager pået stort fad, dryp dressingenover og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.

  • 9.
    Tip: Hvis man kommer snittetgrønt i koldt vand bliverde mere sprøde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8138 kj / 1945 kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 99 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 41 %10.0 g
Kulhydrat: 25.4 %6.2 g
Fedt: 33.6 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;