Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt hornfisk med sprød salat
Stegt hornfisk med sprød salat
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Hornfisk
4 hornfisk fileter
1.5 dl rugmel
havsalt
friskkværnet peber
olie og smør til stegning
Sprød salat:
1 fennikel i skiver
100 g radiser i skiver
1 agurk i skiver
2 grønne æbler i skiver
1 1 potte dildkviste
Dressing:
2 spsk fiskesennep
2 spsk fiske sennep
1 spsk flydende honning
1 spsk æblecidereddike
0.5 dl rapsolie
havsalt og peber
Tilbehør:
kartoffel med olivenolie og salt
Sådan gør du
1.
Klargør hornfisken ved atfjerne rester af ben og finne.
2.
Skær dem i 10 cm. stykker.
3.
Vend fiskestykkerne i rugmel.
4.
Varm en pande op med olieog tilsæt smør.
5.
Steg hornfisken i 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
6.
Rør ingredienserne til dressin-gen sammen.
7.
Anret de sprøde grøntsager pået stort fad, dryp dressingenover og krydr med salt og peber.
8.
Servér stegt hornfisk med sprød, grøn salat og kartofler med olivenolie og salt.
9.
Tip: Hvis man kommer snittetgrønt i koldt vand bliverde mere sprøde.
Fisk og skaldyr
Forret
Hovedret
Salater
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8149 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
41.4 %
10.2 g
Kulhydrat:
25.6 %
6.3 g
Fedt:
33 %
3.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;