Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Stegt flæsk med jordskokker og æble

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g stegeflæsk

Salt

500 g jordskokker

500 g æbler

3 løg

3-4 kviste timian

Sort peber

 

Tilbehør:

Rugbrød og surt

Om råvarerne

Læg flæsket på en rist med en bradepande under. Krydr med salt, og steg flæsket sprødt i ovnen ved 200°C i 15 min. Vend dem en gang undervejs. Hæld det meste af fedtet fra bradepanden og sæt flæsket til side.

Kom skrubbede, halverede jordskokker i bradepanden. Skær æbler og løg i både og vend dem med jordskokkerne sammen med timian. Krydr med salt og peber og steg det i ovnen i 20 min.– stadig ved 200°C. Vend rundt i grøntsagerne og æblerne undervejs. De sidste 5 min. lægges flæsket oven på, så det bliver varmet igennem. Servér med rugbrød og surt. 

 

Energi pr. person: 2380KJ/569Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,7 g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 7,2 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Stegt flæsk med jordskokker og æble

Læg flæsket på en rist med en bradepande under. Krydr med salt, og steg flæsket sprødt i ovnen ved 200°C i 15 min. Vend dem en gang undervejs. Hæld det meste af fedtet fra bradepanden og sæt flæsket til side.

Kom skrubbede, halverede jordskokker i bradepanden. Skær æbler og løg i både og vend dem med jordskokkerne sammen med timian. Krydr med salt og peber og steg det i ovnen i 20 min.– stadig ved 200°C. Vend rundt i grøntsagerne og æblerne undervejs. De sidste 5 min. lægges flæsket oven på, så det bliver varmet igennem. Servér med rugbrød og surt. 

 

Energi pr. person: 2380KJ/569Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,7 g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 7,2 g.