HjemOpskrifterStegt bacon med chokolade i salat med pærer og rucola

Stegt bacon med chokolade i salat med pærer og rucola

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 7 skiver bacon
  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g rucolasalat
  • 2 pærer
  • 80 g valnøddekerner
  • 2 dl brøndkarse
  • 4 spsk balsamico glaze
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet 5-peberblanding

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Ovn tid: 10-12 min. ved 200 grader Tilberedning: Klargør rucola og de øvrige ingredienser.

  • 2.
    Anret baconskiver på et stykke bagepapir, steg dem i ovn ved 200 °C i 10-12 min.

  • 3.
    Afdryppes på køkkenrulle.

  • 4.
    Smelt chokolade i en lille gryde over vandbad.

  • 5.
    Pensl smeltet chokolade på den ene side af de afkølede stegte skiver bacon.

  • 6.
    Lad chokoladen stivne i køleskab i ca. 10 min.

  • 7.
    Anret på et stort fad, rucola, stykker af pære, valnødder og brøndkarse.

  • 8.
    Dryp med balsamico-glace.

  • 9.
    Krydr med havsalt og frisk kværnet fem peber.

  • 10.
    Bræk bacon med chokolade i mindre stykker og fordel over salaten.

  • 11.
    Server straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6206 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
867 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 9.4 %4.8 g
Kulhydrat: 26.3 %13.4 g
Fedt: 64.3 %15.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;