4 personer
7 skiver god frilands-bacon
50 g mørk chokolade, grofthakket
50 g rucola, skyllet og slynget
2 pærer i mindre stykker
80 g valnødder
2 dl brøndkarse
4 spsk. Balsamico-glace
1 tsk. havsalt
kværnet fem peber
Ovn tid: 10-12 min. ved 200 grader
Tilberedning:
Klargør rucola og de øvrige ingredienser.
Anret baconskiver på et stykke bagepapir, steg dem i ovn ved 200 °C i 10-12 min.
Afdryppes på køkkenrulle.
Smelt chokolade i en lille gryde over vandbad.
Pensl smeltet chokolade på den ene side af de afkølede stegte skiver bacon.
Lad chokoladen stivne i køleskab i ca. 10 min.
Anret på et stort fad, rucola, stykker af pære, valnødder og brøndkarse.
Dryp med balsamico-glace.
Krydr med havsalt og frisk kværnet fem peber.
Bræk bacon med chokolade i mindre stykker og fordel over salaten.
Server straks.
Energi pr. person: 1201Kj/ 286 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 15 g.
Fedt: 15 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER