Stegt bacon med chokolade i salat med pærer og rucola

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

7 skiver god frilands-bacon

50 g mørk chokolade, grofthakket

50 g rucola, skyllet og slynget

2 pærer i mindre stykker

80 g valnødder

2 dl brøndkarse

4 spsk. Balsamico-glace

1 tsk. havsalt

kværnet fem peber

Sådan gør du

Ovn tid: 10-12 min. ved 200 grader 

Tilberedning:

Klargør rucola og de øvrige ingredienser.

Anret baconskiver på et stykke bagepapir, steg dem i ovn ved 200 °C i 10-12 min.

Afdryppes på køkkenrulle.

Smelt chokolade i en lille gryde over vandbad.

Pensl smeltet chokolade på den ene side af de afkølede stegte skiver bacon.

Lad chokoladen stivne i køleskab i ca. 10 min.

Anret på et stort fad, rucola, stykker af pære, valnødder og brøndkarse.

Dryp med balsamico-glace.

Krydr med havsalt og frisk kværnet fem peber.

Bræk bacon med chokolade i mindre stykker og fordel over salaten.

Server straks.

 

Energi pr. person:    1201Kj/  286 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 15 g.
Fedt: 15 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER