
Gnid anden med salt og peber og læg den på en rist over en bradepande med
brystsiden op ad. Hæld ½ l vand i bunden. Brun anden i ovnen i 20 min. ved 225°C.
Sænk temperaturen til 180°C og steg anden i 2½ timer. Sørg for at der hele tiden er
lidt vand i bunden, så fedtet ikke brænder på.
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand i 15 min. Sigt vandet fra og lad kartoflerne
dampe af. Kom kartoflerne i en bradepande og mas dem let med håndfladen, så de bliver knust. Smelt smørret og bland med paprika. Hæld det over kartoflerne og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i 20 min ved 180°C. Til salaten skrælles mangoen og kødet skæres i tern. Skær peberfrugt i strimler og snit hjertesalaten fint. Vend med klippet purløg og ærteskud, olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber. Server med den stegte and og ristede paprikakartofler.
Energi pr. person: 6480KJ/1548Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,8 g.
Kulhydrat: 8,7 g.
Fedt: 18,1 g.