Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Stegt and med mangosalat og knuste paprikakartofler

Ingen bedømmelser endnu
120+ min
4 personer

Ingredienser

1 and ca. 3,5 kg

Salt og sort peber

1 kg kartofler

50 g smør

1 tsk paprika

1 mango

1 rød peberfrugt

2 hjertesalat

1 lille potte purløg

1 potte ærteskud

2 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

Gnid anden med salt og peber og læg den på en rist over en bradepande med 

brystsiden op ad. Hæld ½ l vand i bunden. Brun anden i ovnen i 20 min. ved 225°C. 

Sænk temperaturen til 180°C og steg anden i 2½ timer. Sørg for at der hele tiden er
lidt vand i bunden, så fedtet ikke brænder på.

 

Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand i 15 min. Sigt vandet fra og lad kartoflerne 

dampe af. Kom kartoflerne i en bradepande og mas dem let med håndfladen, så de bliver knust. Smelt smørret og bland med paprika. Hæld det over kartoflerne og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i 20 min ved 180°C. Til salaten skrælles mangoen og kødet skæres i tern. Skær peberfrugt i strimler og snit hjertesalaten fint. Vend med klippet purløg og ærteskud, olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber. Server med den stegte and og ristede paprikakartofler.

 

Energi pr. person: 6480KJ/1548Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,8 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 18,1 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Stegt and med mangosalat  og knuste paprikakartofler

Gnid anden med salt og peber og læg den på en rist over en bradepande med 

brystsiden op ad. Hæld ½ l vand i bunden. Brun anden i ovnen i 20 min. ved 225°C. 

Sænk temperaturen til 180°C og steg anden i 2½ timer. Sørg for at der hele tiden er
lidt vand i bunden, så fedtet ikke brænder på.

 

Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand i 15 min. Sigt vandet fra og lad kartoflerne 

dampe af. Kom kartoflerne i en bradepande og mas dem let med håndfladen, så de bliver knust. Smelt smørret og bland med paprika. Hæld det over kartoflerne og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i 20 min ved 180°C. Til salaten skrælles mangoen og kødet skæres i tern. Skær peberfrugt i strimler og snit hjertesalaten fint. Vend med klippet purløg og ærteskud, olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber. Server med den stegte and og ristede paprikakartofler.

 

Energi pr. person: 6480KJ/1548Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,8 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 18,1 g.