Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Stegt and med mangosalat og knuste paprikakartofler
Stegt and med mangosalat og knuste paprikakartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
3.5 kg ænder
1 kg kartoffel
50 g smør
1 tsk paprika
1 mangofrugt
1 rød peberfrugt
2 hjertesalat
1 bundt purløg
1 ærteskud
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Gnid anden med salt og peber og læg den på en rist over en bradepande med brystsiden op ad.
2.
Hæld ½ l vand i bunden.
3.
Brun anden i ovnen i 20 min. ved 225°C.
4.
Sænk temperaturen til 180°C og steg anden i 2½ timer.
5.
Sørg for at der hele tiden er lidt vand i bunden, så fedtet ikke brænder på.
6.
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand i 15 min.
7.
Sigt vandet fra og lad kartoflerne dampe af.
8.
Kom kartoflerne i en bradepande og mas dem let med håndfladen, så de bliver knust.
9.
Smelt smørret og bland med paprika.
10.
Hæld det over kartoflerne og krydr med salt og peber.
11.
Bag kartoflerne i ovnen i 20 min ved 180°C.
12.
Til salaten skrælles mangoen og kødet skæres i tern.
13.
Skær peberfrugt i strimler og snit hjertesalaten fint.
14.
Vend med klippet purløg og ærteskud, olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber.
15.
Server med den stegte and og ristede paprikakartofler.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
30234 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
554 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
42.4 %
13.8 g
Kulhydrat:
21.4 %
7.0 g
Fedt:
36.2 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;