HjemOpskrifterSteaksandwich med kalveculotte, bearnaisedip, cornichoner og ærteskud

Steaksandwich med kalveculotte, bearnaisedip, cornichoner og ærteskud

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g stegt kold kalveculotter
  • frisk timian
  • 8 skiver brød
bearnaisedip:
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 tsk tørret estragon
  • 2 spsk hakket estragonblade
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 0.5 tsk bearnaiseessens
  • salt og sort peber
tilbehør:
  • 100 g cornichoner
  • 30 g ærteskud
  • 100 g radiser med top
  • 0.5 friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lav først bearnaisedippen: Kom mayonnaise i en lille skål, bland de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber.

  • 2.
    Rist brødskiverne let, enten på en brødrister eller på en pande med lidt smør.

  • 3.
    Smør 4 brødskiver med bearnaisedippen.

  • 4.
    Læg 4 skiver af kold kalveculotte på hver skive, og top med halverede cornichoner, ærteskud, radiser i skiver, seasalt og friskkværnet peber.

  • 5.
    Læg en brødskive på toppen, så det bliver til en sandwich.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13860 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
965 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 17.1 %9.7 g
Kulhydrat: 33.7 %19.1 g
Fedt: 49.2 %12.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;