4 personer
400 g stegt kold kalveculotte (eller anden kødrest)
Salt og kværnet peber
Frisk timian
8 store skiver brød
Bearnaisedip:
2 dl mayonnaise
1 tsk tørret estragon
2 spsk friskhakket estragon
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 tsk bearnaise essens
½ tsk salt
¼ tsk peber
Tilbehør:
100 g cornichoner
30 g ærteskud
100 g radiser med top
1 tsk seasalt
½ tsk kværnet peber
Lav først bearnaisedippen: Kom mayonnaise i en lille skål, bland de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne let, enten på en brødrister eller på en pande med lidt smør. Smør 4 brødskiver med bearnaisedippen. Læg 4 skiver af kold kalveculotte på hver skive, og top med halverede cornichoner, ærteskud, radiser i skiver, seasalt og friskkværnet peber. Læg en brødskive på toppen, så det bliver til en sandwich.
Energi pr. person: 3075 kJ / 732 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 13,0 g
Kulhydrat: 15,5 g