Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Steaksandwich med kalveculotte, bearnaisedip, cornichoner og ærteskud

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g stegt kold kalveculotte (eller anden kødrest)

Salt og kværnet peber

Frisk timian

8 store skiver brød

 

Bearnaisedip:

2 dl mayonnaise

1 tsk tørret estragon

2 spsk friskhakket estragon

1 tsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

1 tsk bearnaise essens

½ tsk salt

¼ tsk peber

 

Tilbehør:

100 g cornichoner

30 g ærteskud

100 g radiser med top

1 tsk seasalt

½ tsk kværnet peber

Lav først bearnaisedippen: Kom mayonnaise i en lille skål, bland de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne let, enten på en brødrister eller på en pande med lidt smør. Smør 4 brødskiver med bearnaisedippen. Læg 4 skiver af kold kalveculotte på hver skive, og top med halverede cornichoner, ærteskud, radiser i skiver, seasalt og friskkværnet peber. Læg en brødskive på toppen, så det bliver til en sandwich.

 

Energi pr. person: 3075 kJ / 732 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 13,0 g
Kulhydrat: 15,5 g

Steaksandwich med kalveculotte, bearnaisedip, cornichoner og ærteskud

Lav først bearnaisedippen: Kom mayonnaise i en lille skål, bland de øvrige ingredienser i og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne let, enten på en brødrister eller på en pande med lidt smør. Smør 4 brødskiver med bearnaisedippen. Læg 4 skiver af kold kalveculotte på hver skive, og top med halverede cornichoner, ærteskud, radiser i skiver, seasalt og friskkværnet peber. Læg en brødskive på toppen, så det bliver til en sandwich.

 

Energi pr. person: 3075 kJ / 732 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 13,0 g
Kulhydrat: 15,5 g