Meny.dk
KØB VIN
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Hjem
Opskrifter
Steaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise
Steaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g pastinakker
300 g gulerødder
300 g kartofler
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
ca. 175 g entrecote
1 spsk smør
250 g blandet salat
3 dl (1 glas) Karolines Køkken® Bearnaisesauce
4 spsk frisk estragon
SÅDAN GØR DU
1.
Skrub pastinak, gulerødder og kartofler og skær dem i mundrette bidder.
2.
Vend dem med 1 spsk olivenolie og krydr med salt og peber.
3.
Fordel dem i ét lag i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i 20-25 min.
4.
Krydr kødet med salt og peber og steg de i en blanding af 1 spsk olie og smør i en varm pande, 2-3 min. pr. side.
5.
Lad kødet trække i 5 min. og skær det i skiver.
6.
Pluk salaten og anret med de bagte rodfrugter, stykker af kød og kold béarnaise sauce.
7.
Pynt med estragon.
Grøntsager
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6768 kj / 1618 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 102 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
15.3 %
3.9 g
Kulhydrat:
30.1 %
7.6 g
Fedt:
54.6 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;