Steaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Steaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g pastinak

300 g gulerødder

300 g kartofler

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

2 stk entrecote à ca. 175 g

1 spsk. smør

250 g blandet salat

1 glas béarnaise sauce, 330 g

4 spsk frisk estragon

Sådan gør du

Skrub pastinak, gulerødder og kartofler og skær dem i mundrette bidder. Vend dem med 1 spsk olivenolie og krydr med salt og peber. Fordel dem i ét lag i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i 20-25 min. Krydr kødet med salt og peber og steg de i en blanding af 1 spsk olie og smør i en varm pande, 2-3 min. pr. side. Lad kødet trække i 5 min. og skær det i skiver. Pluk salaten og anret med de bagte rodfrugter, stykker af kød og kold béarnaise sauce. Pynt med estragon.

 

Energi pr. pers: 3624KJ/866Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 5,2 g.
Fedt: 17,1 g.