HjemOpskrifterSteaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise

Steaksalat med bagte rodfrugter og béarnaise

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g pastinakker
  • 300 g gulerødder
  • 300 g kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • ca. 175 g entrecote
  • 1 spsk smør
  • 250 g blandet salat
  • 3 dl (1 glas) Karolines Køkken® Bearnaisesauce
  • 4 spsk frisk estragon

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrub pastinak, gulerødder og kartofler og skær dem i mundrette bidder.

  • 2.
    Vend dem med 1 spsk olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Fordel dem i ét lag i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i 20-25 min.

  • 4.
    Krydr kødet med salt og peber og steg de i en blanding af 1 spsk olie og smør i en varm pande, 2-3 min. pr. side.

  • 5.
    Lad kødet trække i 5 min. og skær det i skiver.

  • 6.
    Pluk salaten og anret med de bagte rodfrugter, stykker af kød og kold béarnaise sauce.

  • 7.
    Pynt med estragon.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6768 kj / 1618 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 102 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 15.3 %3.9 g
Kulhydrat: 30.1 %7.6 g
Fedt: 54.6 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;