Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Steak med smokey whiskeysauce og BBQ ovnfritter
Steak med smokey whiskeysauce og BBQ ovnfritter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg kartoffel
1 spsk olivenolie
4 tsk barbecuekrydderi
salt & sort peber
0.4 liter Arla Karolines Køkken® Whiskysauce
2 skalotteløg
1 spsk smør
0.5 dl barbecuesauce - gerne med røgsmag
3 spsk HP sauce
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk hakket frisk rosmarin
1 dl whisky
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
salt & sort peber
4 bøffer, entrecote eller ribeye
salt & sort peber
smør og olie til stegning
tilbehør: f.eks. grøn bønne
Sådan gør du
1.
Skær kartoflerne i stave, og vend dem i olivenolie og barbecuekrydderi og lidt salt.
2.
Fordel dem i ét lag i en bradepande, og bag dem ved 200°C i 40 min.
3.
Vend rundt i dem undervejs.
4.
Til whiskeysauce hakkes skalotteløg fint, og steges i smør ved medium varme.
5.
Tilsæt barbecuesauce, HP sauce, tomatpuré, rosmarin, whiskey og fløde, og krydr med salt og peber.
6.
Lad saucen simre i 10 min., og blend den så med en stavblender.
7.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i en blanding af smør og olie, ca. 2-3 min. pr. side.
SPISETID opskrift
Saucer
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11143 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
550 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
6 %
1.9 g
Kulhydrat:
38.3 %
12.4 g
Fedt:
46.5 %
6.9 g
Alkohol:
9.2 %
1.7 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;