Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Steak sandwich med coleslaw og agurkesalat
Steak sandwich med coleslaw og agurkesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 oksefilet
salt og sort peber
1 agurk
2 spsk lagereddike
1 spsk sukker
1 tsk groft salt
friskkværnet hvid peber
400 g spidskål
100 g gulerødder
100 g økologisk creme fraiche 9%
2 spsk sød fransk sennep
400 g cherrytomater
2 skalotteløg
2 spsk bredbladet persille
tilbehør:
burgerbolle
ristede løg
tomatketchup
Sådan gør du
1.
Krydr oksefileten hele vejen rundt med salt og peber.
2.
Brun den i 20 min ved 225° C.
3.
Sænk så temperaturen til 175° C og steg færdig i ca. 40 min eller til centrumtemperaturen måler 56° C. for medium-rare stegning.
4.
Lad kødet hvile 15 min. før det skæres ud i tynde skiver.
5.
Skær agurken i tynde skiver og mariner med eddike, sukker og groft salt.
6.
Snit spidskål fint og riv gulerødderne.
7.
Vend sammen med creme fraiche og sød sennep og smag til med salt.
8.
Skær tomater i skiver og vend med snittet skalotteløg og persille.
9.
Anret kød, tomatsalat, agurkesalat, coleslaw og tilbehør som ketchup, ristede løg og sennep og lad gæsterne selv lave deres luksus burgere.
10.
Perfekt til buffet - som natmad til festen eller som en virkelig god dagen derpå mad med rester fra en steg.
Okse
Hovedret
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1905 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
133 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
14.6 %
1.1 g
Kulhydrat:
61.9 %
4.8 g
Fedt:
23.5 %
0.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;