Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Squash-kødboller i tomatsauce med grønt og ristede pinjekerner
Squash-kødboller i tomatsauce med grønt og ristede pinjekerner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Kødboller:
450 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 tsk salt
100 g groftrevet grønne squash
1 spsk tørret timian, f.eks. citrontimian
friskkværnet peber
4 spsk rasp
1 dl skummetmælk
1 æggeblomme
Sauce:
1 spsk olivenolie
1 finthakket løg
2 hakket fed hvidløg
3 stilke bladselleri, skåret i skiver
1 g grøn squash
3 gulerødder skåret i skiver
0.5 dl rødvinseddike
1 dåse flået tomat
2.5 dl oksebouillon
50 g pinjekerner
0.5 dl hakket kruspersille
Tilbehør:
500 g frisk grøn pasta
Sådan gør du
1.
Rør oksekødet med salt i en skål.
2.
Kom revet squash og tørret timian i.
3.
Rør peber, æggeblomme samt rasp i og tilsæt mælk lidt efter lidt.
4.
Lad farsen hvile tildækket i 15 min. på køl.
5.
Varm olien i en stegegryde og svits løg, hvidløg, selleri, squash og gulerødder ved jævn varme i ca. 5 min.
6.
Tilsæt rødvinseddike og lad den koge næsten væk.
7.
Hæld flåede tomater og oksebouillon i gryden og lad saucen simre under låg i ca. 30 min.
8.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande med jævn varme og sæt dem til side.
9.
Forvarm ovnen til 225°.
10.
Form med en ske ca. 20 små kødboller og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
11.
Steg kødbollerne i ovnen i ca. 15 min.
12.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
13.
Server kødbollerne med tomatsauce, spinatpasta og drys med hakket persille og pinjekerner.
Grøntsager
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11764 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
497 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
26.1 %
7.6 g
Kulhydrat:
45.9 %
13.4 g
Fedt:
28 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;