Squash ‘fettuccine’ med sød kartoffelpure, bacon og gedeost

30-60 min

Ingredienser

500 g søde kartofler
150 g bacon i tern
2 squash
1 spsk. olivenolie
150 g gedefriskost
1 lille bundt purløg
Salt og sort peber

Skræl de søde kartofler og skær dem i grove tern. Kog dem møre i saltet vand, ca. 20 min. Purér og smag til med salt.
Steg bacon sprød på en tør pande. Skær squash i tynde skiver på langs og derefter i strimler. Steg dem et par minutter ved medium varme i olivenolie – de skal stadig have bid.
Anret kartoffelpuré på et fad og kom squash over. Smuldr gedeost over og drys med bacon og klippet purløg.

 

Energi pr. person:
1395 kJ (333 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,6 g
Kulhydrat: 7,7 g
Fedt: 6 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Skræl de søde kartofler og skær dem i grove tern. Kog dem møre i saltet vand, ca. 20 min. Purér og smag til med salt.
Steg bacon sprød på en tør pande. Skær squash i tynde skiver på langs og derefter i strimler. Steg dem et par minutter ved medium varme i olivenolie – de skal stadig have bid.
Anret kartoffelpuré på et fad og kom squash over. Smuldr gedeost over og drys med bacon og klippet purløg.

 

Energi pr. person:
1395 kJ (333 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,6 g
Kulhydrat: 7,7 g
Fedt: 6 g

LÆS TILBUDSAVISEN