Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sprødstegt and med citrusmarinade og rosmarin
Sprødstegt and med citrusmarinade og rosmarin
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 optøet and
50 g smør
1 tsk havsalt
1 tsk friskkværnet peber
3 rosmarinkviste
citrusmarinade:
1 lille rød chilipeber
4 spsk honning
0.5 dl friskpresset limesaft
0.5 dl friskpresset citronsaft
1 rosmarinkvist
pynt:
frisk rosmarin
lime og citron (usprøjtet) i skiver
Sådan gør du
1.
Partér den optøede and i 6 stykker ( 2 vinger, 2 lår og 2 bryststykker).
2.
Dup dem tørre med køkkenrulle.
3.
Varm en pande op med smør til det bruser.
4.
Kom stykker af and på panden med skindsiden nedad.
5.
Steg til de er gyldne, og vend dem.
6.
Krydr med rosmarinkviste, salt og kværnet peber.
7.
Kom alle andestykkerne i en bradepande og steg dem med skindsiden øverst i 1 time ved 200°C.
8.
Hak chili fint og bland med honning, limesaft, citronsaft og rosmarinkvist.
9.
Kom det hele i en gryde, og lad det koge op i 6 minutter, til den tykner lidt.
10.
Dryp andestykkerne i ovnen med citrusmarinaden hver 15. minut.
11.
Til sidst grilles anden, til den er sprød.
12.
Hold derfor øje undervejs.
13.
Servér i et rustikt fad og pynt med rosmarin, skiver af lime og citroner.
14.
Serveringstips: Hjertesalat med grønne asparges og tern af mango.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20534 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
529 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.0 g
Protein:
59.5 %
18.5 g
Kulhydrat:
5.2 %
1.6 g
Fedt:
35.3 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;