Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sprøde ingefærsmåkager
Sprøde ingefærsmåkager
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
Dej:
250 g hvedemel
125 g sukker
0.5 tsk hjortetaksalt
1 spsk stødt ingefær
200 g koldt smør
20 g fintrevet frisk ingefær
Drys:
0.5 spsk stødt ingefær
1 g sukker
1 æg
30 g græskarkerner
Sådan gør du
1.
Sigt mel, sukker, hjortetaksalt og stødt ingefær i en skål.
2.
Skær koldt smør i tern, og kom det i skålen sammen med fintrevet ingefær.
3.
Ælt det hele godt sammen.
4.
Del dejen i 2, og rul begge dejstykker til ruller à ca. 5 cm i diameter.
5.
Pak hver rulle ind i film, og sæt dem på frys i 30 minutter.
6.
Forvarm ovnen på 200°C.
7.
Bland stødt ingefær og sukker til drys.
8.
Skær herefter dejrullerne i tynde skiver, ca. 2 mm tykke, og læg dem på en bageplade med bagepapir med lidt afstand.
9.
Pisk ægget let sammen, og pensl det på ingefærsmåkagerne.
10.
Drys herefter med ingefærsukkeret og finthakkede græskarkerner.
11.
Bag ingefærsmåkagerne midt i ovnen i 6-7 minutter, til de er gyldne.
12.
Lad dem køle af på en rist.
Juleknas
Småkager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13103 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1877 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
5 %
5.5 g
Kulhydrat:
42.1 %
46.5 g
Fedt:
52.9 %
26.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;