HjemOpskrifterSprøde brød med géramont

Sprøde brød med géramont

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 0.5 bundt grøn asparges
  • 1 lille flute
  • 80 g røget skinke
  • 200 g Géramont skimmelost
  • 1 spsk olivenolie
  • sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær flute i skiver og rist dem sprøde i ovnen ved 200° C i 8 min.

  • 2.
    Bræk den nederste del af aspargesene, kassér og skær resten i tynde skiver.

  • 3.
    Vend med olivenolie.

  • 4.
    Anret brødene med en skive skinke, en skive ost og afslut med aspargesskiver.

  • 5.
    Krydr med sort peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5479 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
670 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 16.5 %6.5 g
Kulhydrat: 66.7 %26.3 g
Fedt: 16.8 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;