Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Sprød glaseret landand med honning og citrus
Sprød glaseret landand med honning og citrus
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt
2.6 landænder, optøet
fyld:
2 æbler i både
100 g valnøddekerner
200 g bladselleri i mindre stykker
marinade:
1 dl honning
0.5 dl hvid balsamicoeddike
friskpresset citronsaft
tilbehør:
brunede kartoffel
rødkål salat
Sådan gør du
1.
Ovnen stilles på 190 grader.
2.
Klargør anden.
3.
Skyl den med koldt vand og dup den tør.
4.
Rids brystskindet i ruder (ikke for tæt på kødet).
5.
Gnid den med groft salt både indvendig og udvendig.
6.
Bland ingredienserne til marinaden sammen.
7.
Kom æble, valnødder og bladselleri i anden.
8.
Bind lårene sammen med en bomuldssnor.
9.
Kom anden i en bradepande og steg den med brystet øverst i 45 minutter.
10.
Vend anden og steg den med brystet nederst i 45 minutter.
11.
Vendes igen med brystet op og pensles nu med marinaden, gerne på hele anden.
12.
Giv anden ydermere 1 time.
13.
Pensl løbende anden med marinaden.
14.
Lad den hvile i 10 minutter inden udskæring.
15.
Servér med brunede kartofler og rødkålssalat.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
134023 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1569 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
11.6 %
10.7 g
Kulhydrat:
2 %
1.8 g
Fedt:
86.4 %
36.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;