HjemOpskrifterSpooky Fougasse

Spooky Fougasse

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 g gær
  • 4 dl koldt vand
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk groft salt
  • 4 spsk olivenolie
  • 650 g pizzamel
  • 2 tsk flagesalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland vand, gær, sukker og 2 spsk. olivenolie sammen, og tilsæt mel.

  • 2.
    Ælt dejen godt sammen, lad den hæve tildækket i en skål i 10-12 timer på køkkenbordet.

  • 3.
    Hæld dejen ud på et let meldrysset bord, og del den i otte stykker.

  • 4.
    Rul hvert stykke ud til en cirkel på ca. 12 cm.

  • 5.
    Skær med en kniv eller et pizzahjul to små ridser til øjne og en lidt længere til mund, brug hænderne til at trække i dejen, så hullerne bliver til store spøgelsesøjne og -mund.

  • 6.
    Læg dejstykkerne forsigtigt over på bageplader med bagepapir.

  • 7.
    Dæk med fugtige viskestykker, efterhæver i 30 min.

  • 8.
    Pensl med resten af olien, og drys med flagesalt.

  • 9.
    Bages i ca. 12 min. ved 225°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11229 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
986 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 12 %6.9 g
Kulhydrat: 67.6 %39.3 g
Fedt: 20.4 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;