HjemOpskrifterSpinatsalat med blomkål og ristede pinjekerner

Spinatsalat med blomkål og ristede pinjekerner

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
spinatsalat:
  • 100 g babyspinatblade
  • 40 g rucolasalat
  • 200 g snittet blomkål
  • 40 g pinjekerner
  • 50 g blåskimmelost
  • g rugbrødschips med salt
dressing:
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 1 spsk flydende honning
  • ¾ dl rapsolie
  • salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl og slyng spinaten og rucolaen.

  • 2.
    Anret på fad eller tallerken, lagvis, spinat, rucola og snittet blomkål.

  • 3.
    Rist pinjekerner ved svag varme til de er gyldne.

  • 4.
    Pynt salaten af med ristede pinjekerner, brud af blue cheese, og rugbrødschips.

  • 5.
    Ryst dressingen sammen.

  • 6.
    Hæld dressingen over salaten lige inden servering.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4288 kj / 1025 kcal
Næringsindhold pr. 100g
755 kj / 180 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 5.1 %2.3 g
Kulhydrat: 11.8 %5.2 g
Fedt: 83.1 %17.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;