HjemOpskrifterSpinatsalat med blomkål og ristede pinjekerner

Spinatsalat med blomkål og ristede pinjekerner

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
spinatsalat:
  • 100 g babyspinatblade
  • 40 g rucolasalat
  • 200 g snittet blomkål
  • 40 g pinjekerner
  • 50 g blåskimmelost
  • rugbrødschips med salt
    dressing:
    • 0.5 dl friskpresset citronsaft
    • 1 spsk flydende honning
    • 0.75 dl rapsolie
    • salt og friskkværnet peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skyl og slyng spinaten og rucolaen.

    • 2.
      Anret på fad eller tallerken, lagvis, spinat, rucola og snittet blomkål.

    • 3.
      Rist pinjekerner ved svag varme til de er gyldne.

    • 4.
      Pynt salaten af med ristede pinjekerner, brud af blue cheese, og rugbrødschips.

    • 5.
      Ryst dressingen sammen.

    • 6.
      Hæld dressingen over salaten lige inden servering.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7139 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1257 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.7 g
    Protein: 5.5 %4.1 g
    Kulhydrat: 23.4 %17.3 g
    Fedt: 71.1 %24.2 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;