Spinatsalat med blomkål og ristede pinjekerner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Spinatsalat

100 g babyspinat
40 g rucola
200 g snittet blomkål
40 g pinjekerner
50 g Sheepy blue cheese
Evt. rugbrødschips

Dressing

½ dl citronsaft
1 spsk. dansk flydende honning
¾ dl rapsolie
Salt og kværnet peber

Sådan gør du

Skyl og slyng spinaten og rucolaen. Anret på fad eller tallerken, lagvis, spinat, rucola og snittet blomkål.

Rist pinjekerner ved svag varme til de er gyldne. Pynt salaten af med ristede pinjekerner, brud af blue cheese, og rugbrødschips.

Ryst dressingen sammen.

Hæld dressingen over salaten lige inden servering.

 

Energi pr. person:
1329 kJ (316 kcal)

Næringsindhold pr. 100g:
Protein: 4,5 g
Fedt: 17,5 g
Kulhydrat: 8,1 g