Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spinatboller med hele æg
Spinatboller med hele æg
Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
9 æg
30 g skyllet spinatblade
salt og peber
Dej
30 g gær
3 dl lunken vand
1 salt
1 dl skyr naturel
50 g smeltet smør
100 g grahamsmel
450 g hvedemel
pensles med sammenpisket æg
Sådan gør du
1.
Kog æggene i 6 min. og kom dem i koldt vand og pil skallen af.
2.
Gæren smuldres og udrøres i skål med lunken vand.
3.
Kom salt, skyr og smeltet smør i skålen.
4.
Rør grahamsmel og hvedemel i, ælt til dejen er samlet og smidig.
5.
Drys lidt mel på bordpladen og rul dejen ud i en firkant på 30 x 30 cm.
6.
Deles 3 gange vandret og lodret, så man har 9 stykker firkantet dej.
7.
Man kan lige trykke hvert stykke lidt fladere så det passer med spinat og æg fyldet.
8.
Læg 3-5 blade spinat på bunden, kom et let kogt æg på og krydr med salt og kværnet peber.
9.
Pak ægget ind i spinat, samtidig med at dejen trækkes over ægget og lukkes med alle 4 hjørner.
10.
Vend bollen om med lukningen nederst på en bageplade med bagepapir.
11.
Lad dem hvile tildækket i 25 min.
12.
Pensl spinatbollerne med sammenpisket æg og bag dem midt i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min.
13.
Afkøl dem på en rist.
14.
Kom dem i madkassen sammen med f.eks. kålsalat med asparges.
Snacks
Brød og kager
Brød og boller
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12430 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
810 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
16.8 %
8.0 g
Kulhydrat:
54.3 %
25.9 g
Fedt:
28.9 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;