HjemOpskrifterSpidskålsalat med varmrøget laks og ribsdressing

Spidskålsalat med varmrøget laks og ribsdressing

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spidskål
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 agurk
  • 250 g varmrøgede laks
  • 125 g ribs
  • 4 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk sukker
  • salt og sort peber
  • 1 dl frisk kørvel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit spidskålen fint og skær bladselleri i tynde skiver.

  • 2.
    Skræl agurken og skær den i tynde strimler eller bånd med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.

  • 3.
    Fjern skindet fra fisken og pluk kødet i mindre stykker og anret det over grøntsagerne.

  • 4.
    Mos ribs let sammen med olivenolie og sukker.

  • 5.
    Krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten.

  • 6.
    Pynt med kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5496 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
363 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 20.9 %4.5 g
Kulhydrat: 17.2 %3.7 g
Fedt: 61.9 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;