Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Spidskålsalat med varmrøget laks og ribsdressing

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 spidskål

3 stængler bladselleri

1 agurk

250 g varmrøget laks

125 g ribs

4 spsk. olivenolie

½ tsk. sukker

Salt og sort peber

1 håndfuld kørvel 

Om råvarerne

Snit spidskålen fint og skær bladselleri i tynde skiver. Skræl agurken og skær den i tynde strimler eller bånd med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.

Fjern skindet fra fisken og pluk kødet i mindre stykker og anret det over grøntsagerne. Mos ribs let sammen med olivenolie og sukker. Krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Pynt med kørvel. 

 

Energi pr. person: 1381KJ/330Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g.
Kulhydrat: 2,8 g.
Fedt: 5,3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Spidskålsalat med varmrøget laks

Snit spidskålen fint og skær bladselleri i tynde skiver. Skræl agurken og skær den i tynde strimler eller bånd med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.

Fjern skindet fra fisken og pluk kødet i mindre stykker og anret det over grøntsagerne. Mos ribs let sammen med olivenolie og sukker. Krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Pynt med kørvel. 

 

Energi pr. person: 1381KJ/330Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g.
Kulhydrat: 2,8 g.
Fedt: 5,3 g.